Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Izkušnje s pralnimi plenicami 28.5.2010 21:34:32
|
|
|
|
krtek 1
|
Imela sem Štorkljine in je bil to najbolj nespameten nakup kar sem ga do sedaj naredila pri svojih otrocih.
|
|
|
|
RE: Izkušnje s pralnimi plenicami 28.5.2010 21:39:52
|
|
|
|
birdy
|
Odvisno kolikokrat pereš. Pa a maš sušilca. Kok hitro se ti sušijo... Jst sem jih mela 20, čez vrh glave dost, rabiš pa precej prekrivnih (razen če boš mela tiste k majo prekrivne hlačke že všite), vsaj 3 ene velikosti. Mela sem racmanke, uporabljala kar dolgo, več kot pol leta, pol mi je pa prekipel. So ble pa men kr dobre. Nisem mela drugih tko da težko kaj več rečem.
|
|
RE: Izkušnje s pralnimi plenicami 28.5.2010 22:23:09
|
|
|
|
scarlett_
|
hvala za odgovore, si moram dobro pogledat, ker sušilca nimava .. in pa hvala tudi za linke, tistile, ki ima objave nad 2008 bo še kar ok, ja
|
|
|
|
RE: Izkušnje s pralnimi plenicami 28.5.2010 22:37:48
|
|
|
|
skuštrana
|
http://pepentke.forumotion.com/forum.htm
|
|
RE: Izkušnje s pralnimi plenicami 29.5.2010 18:55:05
|
|
|
|
živa
|
Jaz imam racmanke in sem zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Izkušnje s pralnimi plenicami 29.5.2010 20:27:41
|
|
|
|
hubi
|
Ma, dobre ste, da se vam da ob vsem pranju in drugem delu še plenice prat. Meni bi se odpeljalo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......