Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Izkušnje Nestle Beba 3 Ja ali Ne 12.1.2009 16:18:11
|
|
|
|
Lea70
|
Mi smo Beba uporabljali kar nekaj čas in nismo imeli nobenih težav. Tako,da po mojem poskusite, potem boš pa videla, če bodo kakšne reakcije.
|
|
|
|
RE: Izkušnje Nestle Beba 3 Ja ali Ne 12.1.2009 16:28:33
|
|
|
|
tinatona
|
Jaz sem s sinkom sprobala vse živo in na koncu pristala na Bebi. Meni je bila super. LP
|
|
|
|
RE: Izkušnje Nestle Beba 3 Ja ali Ne 13.1.2009 13:04:47
|
|
|
|
ery
|
Tudi jaz sem hčerki dajala BEBO , ji ja nejbolj odgovarjala... sedaj sinku, ki je star 4 mesece, sem pa takoj prešla na bEBO.
|
RE: Izkušnje Nestle Beba 3 Ja ali Ne 12.11.2009 22:47:31
|
|
|
|
eelyy
|
Kje pa kupujete bebo..ali v mullerju ali dm me zanima kje se cenovno bolj splača,ker smo tudi mi prešaltali? hvala za odgovor
|
|
|
|
RE: Izkušnje Nestle Beba 3 Ja ali Ne 13.11.2009 9:29:04
|
|
|
|
tinatona
|
Jaz sem jo v Müllerju kupovala.
|
|
|
|
RE: Izkušnje Nestle Beba 3 Ja ali Ne 17.11.2009 0:17:23
|
|
|
|
Brenčačka
|
Mi smo imeli Bebo in smo bili zelo zadovoljni, sicer smo pa iz Beba 2 na Beba 3 prehajali postopoma. Kupovali smo jo v Mullerju, ker je najcenejša pa še v akciji jo majo dostkrat. Jaz sem kar na njihovi spletni strani spremljala letake, ker k nam na dom niso prihajali. V DM-u je pa že dolgo nisem zasledila, kvečjemu, če jo imajo zdaj na novo.
|
|
|
|
RE: Izkušnje Nestle Beba 3 Ja ali Ne 17.11.2009 0:19:45
|
|
|
|
Brenčačka
|
Pa še to, zanimivo, mi smo ravno zaradi Novalaca prešaltali na Bebo pri dveh mesecih, ker je bil sin po Novalacu (kateremkoli) močno zaprt. Po Bebi se je prebava uredila. Jaz imam same pohvale.
|
|
|
|
RE: Izkušnje Nestle Beba 3 Ja ali Ne 17.11.2009 9:55:25
|
|
|
|
Melika
|
Tudi mi smo na Bebi (sicer 1) in tudi jaz jo lahko samo pohvalim. Prebava se je uredila, po Apatmilu je bil zaprt, po Novalacu pa bruhal. Tako, da .
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?