ronja
|
Hm, po moje se je dečko malo postaral... Pri 20ih so fantje pač še dokaj na višku (čisti višek naj bi bil še prej - 14-16 let..., kaj naj s takimi ), potem pri 30, ko smo me na višku, so pa oni - hm, že malo niže ... Zato te ma še vedno rad, še vedno bi se cartal, samo nekak fantje v teh letih nimajo vsak dan energije za tako strast, pa ne glede na to, kaj bi si me mogoče kdaj želele... Megi, obstaja ena zelo enostavna kratkoročna rešitev (no, traja ne tako zelo malo, 9 mesecev...) - zanosi , mene zdaj čisto nič ne meče in mi je čisto ok, če me pusti pri miru... mi je sicer všeč, če mi pove, da sem seksi, samo nima pa več to čisto istega učinka kot prej... Zdaj mi je to všeč - kot kompliment, ne pa da bi me zato kaj prijelo... Tak da mi je prav hecno, prej sem se tudi jaz kdaj usajala, da sva še ful mlada in da je to treba izkoristit, sploh dokler nimava otrok - zdaj to itak ne bo dolgo (samo moram priznat, da sem tu bolj jaz čudna, ker njemu je bilo fino recimo 3-4x na teden, jaz bi pa vsaj na sredi cikla, skoz ), na začetku sva ves čas visela en na drugem, tako da sem se tudi jaz enkrat ustrašila, kaj zdaj to pomeni, ko ni bilo več vsak dan... Ampak sem nekak ugotovila, da pri vseh obveznostih, ki jih imava zdaj, pač en moreva več spat skup vsak dan pa večkrat na dan... Samo smotano je pa to, da če en teden ne, me pa čisto mine. Ne mislim več na to, ko da sex ne obstaja... še vedno mi je luškan pa vse, samo ga počasi začnem drugače gledat, če nekaj časa ne spiva skup... ne vem, sem že razmišljala, nič mu ne zamerim ali da bi bila jezna nanj ali karkoli, samo enostavno mi ne paše več... Še vedno se čist rada crkljam, ampak ob tem ne mislim več na to, da bi to v kaj več preraslo... Tak da je včasih triki najt ravnotežje, ker se ti hitro zgodi, da en teden ne, če pač kaj vmes pride, pa je en crknjen, drugi dan drugi dela do noči, tretji dan spet nekaj tretjega... no, zdaj ko sem , se pa vse obrne in obema vrača - on seveda bi, meni pa večinoma niti ni, hormončki so čisto drugje, slabo mi je vsak večer, zjutraj pa itak spim, potem pa služba oz. če sem bolana, spim, ko gre on v službo... Tak da je zdaj pa on bogi... Je pa neskončno razumevajoč in nič ne sili vame, ful se boji, da bi mi težil, tako da zdaj res veliko manj spiva skup, evidence lih ne vodim, ampak recimo 1x na teden, pa tudi manj, kadar sem bolana, kar sem v tej nosečnosti skoz... Sva pa še vedno ful zaljubljena, se cartava in vse. Nekak upava, da se ti hormončki spet obrnejo po porodu;) Pa da se ne bo on do takrat čist navadu te abstinence - čeprav baje je pri fantih to obratno - dalj ko ne, težje jim je, pri nas je pa tak, da se navadimo, vsaj jaz...
|