|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izkazovanje ljubezni
23.3.2007 8:57:06   
Anonimen
partner izkazuje ljubezen?Vem,malo smešno vprašanje ampak za nekatere zelo pomembno.Sploh za dolgoletne zveze.Ste zadovoljne,pogrešate morda komplimente,čeprav ste zadovoljne same s sabo,ampak vsaka ženska rabi potrditev od svojega moškega.
Kaj pa seks? MOški s katerim ste dolggggggggo časa skupaj,si vaš želi na isti,strasten način kot nekoč,seksate pogosto,ali mu več ni do pogostih igric?Pri memi je npr.tako da bi jaz to počela venomer,moj moški pa se samo carta,pa objema,skratka ni tako "podkurjen "kot nekoč.Včasih me to kar malo moti,je sicer vredu,se ok razumema,ampak jaz želim več,večstrasti,želim da bi se samo pogledala in bi si me želel,.Kako pa kaj pri vas'? Oprostite na anonimnosti.user posted image

< Sporočilo je popravil wahoo -- 23.3.2007 10:41:57 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: koliko.....
23.3.2007 9:10:21   
madela
Pri nama je po nekaj letih,še zmeraj tako kot včasih. Kljub temu,da sva si zelo različna se ne kregavauser posted image  in najdeva neko skupno točko na katero se upirava. Strast...user posted image Druga zgodba,kot pri tebi,malo obrnjena. Je pa meni bolj malo do tega,on pa kar hoče in hoče. Mi deli komplimente,da sem včasih kot kuhan rak,ko ga poslušam,ampak paliiii. Takrat sma pa kot kaka najstnika. NORO!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.3.2007 9:18:26   
tanikaa
Še vedno slišim: U, seksi bejba.

Seks: Še boljši kot na začetku, ker zdaj se že dobro poznava in tudi začetna "sramežljivost" je zgodovina.

Darila: Nikoli niso bila ne vem kako prisotna in še zdaj je tako. Razen za rd in obletnice.

Cartanje: Prisotno. Ne kot pri najstnikih, ampak čisto dovolj.

Kaj pogrešam? Hmm, ne vem. V bistvu v tem trenutku nič. No, vsaj spomniti se ne morem. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Izkazovanje ljubezni
23.3.2007 9:22:06   
Anonimen
OJ! ANONIMEN!Prvo kar je v odnosu pomembno, je to, da se s partnerjem o temi igric, ljubkovanja... pogovarjata, saj  drugače eden za drugega ne vesta, česa si želi. zato, kar pogumno v akcijo in se pogovorita, povej mu, kaj si želiš in morda bo potem lažje!!! Kar se tiče izkazovanja čustev, vsak jih izkazuje na svoj način, saj ga počasi pogruntamo.Jaz  pri najinem odnosu vem česa si želiva, saj se o tem pogovarjava in je res lažje in navsezadnje tudi zabavneje. Poizkusi z pogovorom in upam, da ti uspeuser posted image

< Sporočilo je popravil wahoo -- 23.3.2007 10:42:08 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
23.3.2007 10:16:57   
Anonimen
tako bom rekla.res sva že zelo dolgo skupaj.On mene noro privlači še vedno,po 15 letih.Saj ne rečem da jaz njega ne,kar se tiče tega sem zelo samozavestna,vredu zgledam vseok.Ampak jaz mu nonstop trobim,da si želim,da je nor name,da morda rabim več ko on,on oa meni,češ da samo na seks mislim,halo.Rada bi se za njega lepo oblekla,kaj novega ,seksi,ampak njemu to nič ne pomeni,reče mi samo jaz že vem da si ok,ne rabiš seksi perila itd.S čustvi je zelo omeje,saj pokaže da me ljubi ampakbojim se kam to vodi,jaz enostavno rabim strast in noro poželenje.Ne pomaga pogovor,najbolj smešno pa je da ko "ga prime"je čist nor,pol pa nekaj časa pauza.Ne vem ali ga naj enostavno ignoriram,sem slabe volje ali kako,ker sicer mu vedno težim z nekimi pogovori,ki ne pomagajo.Drugač pa se imava rada,se spoštujeva,skratka je ok.ampak nekje globoko je ta težava.Hvala za mnenja.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Izkazovanje ljubezni
23.3.2007 10:32:21   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

partner izkazuje ljubezen?Vem,malo smešno vprašanje ampak za nekatere zelo pomembno.Sploh za dolgoletne zveze.Ste zadovoljne,pogrešate morda komplimente,čeprav ste zadovoljne same s sabo,ampak vsaka ženska rabi potrditev od svojega moškega.
Kaj pa seks? MOški s katerim ste dolggggggggo časa skupaj,si vaš želi na isti,strasten način kot nekoč,seksate pogosto,ali mu več ni do pogostih igric?Pri memi je npr.tako da bi jaz to počela venomer,moj moški pa se samo carta,pa objema,skratka ni tako "podkurjen "kot nekoč.Včasih me to kar malo moti,je sicer vredu,se ok razumema,ampak jaz želim več,večstrasti,želim da bi se samo pogledala in bi si me želel,.Kako pa kaj pri vas'? Oprostite na anonimnosti.user posted image

Nimam nobenih pripomb. Mozek tudi pravi, da nima nobenih pripomb. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil wahoo -- 23.3.2007 10:42:24 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Izkazovanje ljubezni
23.3.2007 11:27:22   
Meggi
Pozdravljena Aninimna.

Po mojem te izjave: Moj je nor name, kot vačsih, zdaj še več in boj strastno sexava ne potolažijo. No, če lahko to rečejo po 15 letih druženja jim seveda tusi jaz zavidam.

Sva ravno imele s kolegico to temo na razporedu. Torej smo že 3, ki nismo zadovoljne, pa še bi se verjetno katera našla.  Te štekam kaj hočeš. Zažigal bi tebe, če se ti npr. oblačiš, pa pride ne vem za tabo, te objame, pocarta ali morda na hiter vrže na postlo,... sam če so zravn otroc, ne gre, bodo slišal, bodo zravn pršl,... zvečer bo zaspal pred otroci, če ga zbudiš bo siten, zjutri se mu ne da, ker rad poležava do zadnjega preden gre v službo,... in tako čas beži, ko ni nič.

In ja, tebi- meni se butasto zdi, se mu tam neki "nastavlat", da se bo on dovolj zapalu. Sploh, če si s tem kdaj poskusila, in je bil preveč "spet zmatran",... tralalala.

In ti reče, pa dej se ti mal potrud. Halo, tud js mam rada, da mene kdo osvaja, razvaja, mi da vedet da se me želi. In kaj bo šele čez leta, čez 10 let itak ne bomo več vedli kako to gre?' Če se nam do takrat že kej ne zarasteuser posted image user posted image
       Tako to je moje skromno mnenje- sočutje. Rešitev za take pa tud jaz ne poznam. Zato,... gas z idejami. A ja morda nas pa meče 2puberteta, tud to sem nekje slišala, da je možna tam pr 30--ih, ko se ti zdi da si v zlatih letih za te stvari. Pika . Dovolj

malo igrivosti in veliko barv nam polepša dan... pa tudi če je samo firtuh... prijetno poletje

http://taja-tekstilneustvarjalnice.blogspot.com/

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.3.2007 11:30:33   
Anonimen
ne razumem,zakaj
je drugačen naslov posta,halo?????

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
23.3.2007 11:39:57   
Anonimen
evo megi,zadetek v polno.Bomo ustanovile klub nezadovoljnih ženskuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
23.3.2007 12:24:16   
Anonimen
Lahko povem samo preteklo izkušnjo. Imela fanta 6 let. Pa je nastal isti problem. Nič ni bilo več strasti. Enostavno je neka nora zaljubljenost izginila. Zgodilo se je to, da sva se oddaljila in na koncu odšla vsak svojo pot. Premalo sva se trudila na tem področju, samo če ne čutiš potem je zelo težko ustvarjat iskrice. To se zgodi ali pač ne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
23.3.2007 12:37:51   
Meggi
Fajn je če imat OBA ODPRTE SENZORJE, da neki ne štima. Če ima sam eden pol je pa res hudič. 

Ja seveda klub nezadov..... kaj pa za vstopnino, pobiramo????

malo igrivosti in veliko barv nam polepša dan... pa tudi če je samo firtuh... prijetno poletje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.3.2007 12:43:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Meggi

In ti reče, pa dej se ti mal potrud. Halo, tud js mam rada, da mene kdo osvaja, razvaja, mi da vedet da se me želi. 

Rešitev za take pa tud jaz ne poznam.

Ti pa nekam velik jamras zadnej case o tem.. .

Resitev hoces..  Zmen se z enim tipom.. da ti zacne posiljat mesice.. tkio zvecer.. pa ko ga gres prebrat.. se tko nasmej.. pa blazeno nared.. in kej nazaj napis.. in pol ga bo zihr zanimal kaj se dogaja.. in ko bo vprasu.. kaj to je.. reces.. neki podobnega kot.. JA tisto.. kar od tebe ni.. in se dodas... "ne daj se ti motit.. zarada tega"

In ce ga tole ne zbudi.. pol pa te ma ocitno dost.. in zkljuc to zgodbo.. pa res enga najd... s katerim ti bo bolje..

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
23.3.2007 12:50:24   
Anonimen
he,he tjazi,to je vse ok.Ampak če pa ostalo vse klapa,človek se trudi,hheee.MOgoče pa ne zmore tolikouser posted image .Pomoje bi ti sms-si bili samo povod kakšnega krega.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
23.3.2007 14:08:06   
Anonimen
Moj bi tudi rabil kakšno lekcijo. Mu pač ne grejo te stvari od rok, mu niti nikoli niso, ne da je po 8 letih vse zamrlo.
Nobene domislije nima.
Mi pa večkrat pošlje sms da me ljubi, kaj več od tega pa ne spravi skupaj.  Lahko bi kdaj kaj drugega napisal, hehe.
Ah, nikoli nismo zadovoljneuser posted image .

Ja, pa poročila se je z mano in želi imeti otroka in ga komaj čaka. To pa tudi ni švoh izkaz ljubezniuser posted image .

Da bi pa z kakšnimi šopki okrog mene skakal ali pa s kakšnimi žglečkjivimi sms...to pa pri njemu ne gre. Tud če mu ga jaz prva pošljem je nazaj odgovor aja, bova kasneje poštelala.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
23.3.2007 14:35:55   
Meggi
no a ste vidle hot tema,..

in moški se je otepajo, sam Tjazy nam še hoče neki ustrežt!

Tjazy da te pomirim sn že ubrala to taktiko, tak da če ni v živo, bo pa virtualno moglo zadostovat!

Sam to še ni to- jst sn za kej živga,....!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
23.3.2007 15:20:53   
Anonimen

Sam to še ni to- jst sn za kej živga,....!!!!

Ja pol pa dej v zivo.. V cem je problem? user posted image

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
23.3.2007 15:26:39   
ronja
Hm, po moje se je dečko malo postaral... Pri 20ih so fantje pač še dokaj na višku (čisti višek naj bi bil še prej - 14-16 let..., kaj naj s takimiuser posted image ), potem pri 30, ko smo me na višku, so pa oni - hm, že malo nižeuser posted image ... Zato te ma še vedno rad, še vedno bi se cartal, samo nekak fantje v teh letih nimajo vsak dan energije za tako strast, pa ne glede na to, kaj bi si me mogoče kdaj želele...

Megi, obstaja ena zelo enostavna kratkoročna rešitev (no, traja ne tako zelo malo, 9 mesecev...) - zanosiuser posted image , mene zdaj čisto nič ne meče in mi je čisto ok, če me pusti pri miru... mi je sicer všeč, če mi pove, da sem seksi, samo nima pa več to čisto istega učinka kot prej... Zdaj mi je to všeč - kot kompliment, ne pa da bi me zato kaj prijelo...

Tak da mi je prav hecno, prej sem se tudi jaz kdaj usajala, da sva še ful mlada in da je to treba izkoristit, sploh dokler nimava otrok - zdaj to itak ne bo dolgo (samo moram priznat, da sem tu bolj jaz čudna, ker njemu je bilo fino recimo 3-4x na teden, jaz bi pa vsaj na sredi cikla, skozuser posted image ), na začetku sva ves čas visela en na drugem, tako da sem se tudi jaz enkrat ustrašila, kaj zdaj to pomeni, ko ni bilo več vsak dan... Ampak sem nekak ugotovila, da pri vseh obveznostih, ki jih imava zdaj, pač en moreva več spat skup vsak dan pa večkrat na dan... 

Samo smotano je pa to, da če en teden ne, me pa čisto mine. Ne mislim več na to, ko da sex ne obstaja... še vedno mi je luškan pa vse, samo ga počasi začnem drugače gledat, če nekaj časa ne spiva skup... ne vem, sem že razmišljala, nič mu ne zamerim ali da bi bila jezna nanj ali karkoli, samo enostavno mi ne paše več... Še vedno se čist rada crkljam, ampak ob tem ne mislim več na to, da bi to v kaj več preraslo... Tak da je včasih triki najt ravnotežje, ker se ti hitro zgodi, da en teden ne, če pač kaj vmes pride, pa je en crknjen, drugi dan drugi dela do noči, tretji dan spet nekaj tretjega...

no, zdaj ko sem user posted image , se pa vse obrne in obema vračauser posted image - on seveda bi, meni pa večinoma niti ni, hormončki so čisto drugje, slabo mi je vsak večer, zjutraj pa itak spim, potem pa služba oz. če sem bolana, spim, ko gre on v službo... Tak da je zdaj pa on bogi... Je pa neskončno razumevajoč in nič ne sili vame, ful se boji, da bi mi težil, tako da zdaj res veliko manj spiva skup, evidence lih ne vodim, ampak recimo 1x na teden, pa tudi manj, kadar sem bolana, kar sem v tej nosečnosti skoz...

Sva pa še vedno ful zaljubljena, se cartava in vse. Nekak upava, da se ti hormončki spet obrnejo po porodu;) Pa da se ne bo on do takrat čist navadu te abstinence - čeprav baje je pri fantih to obratno - dalj ko ne, težje jim je, pri nas je pa tak, da se navadimo, vsaj jaz...

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 17
23.3.2007 15:28:13   
Anonimen
Kako so nekateri pametni.Sigurno so v življenju že toliko skozi dali.user posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
25.3.2007 14:15:02   
tinkamiška
user posted image

ja, včasih jim je treba malo potrkat po glavi, je pa res, da najbolj vžge, če vidijo, kako te opazijo drugi moški...

pri mojem je tako, da imava seveda občasne gori-doli, sploh zdej, ko je Iza tu in ne moreš vedno v akcijo, ko te prime(govorim za oba) in zvečer ponavadi oba padeva dol in nama ni do drugega kot se stisnt in zaspat...

seveda, pa pride čez čas to v navado in takrat je alarm, pri meni, potem pa se zgodi še pri njemu in nekako nama ratuje "obvladovat" situacijo.

ampak to men zdej ne pomeni izkazovat ljubezen...

ljubezen pa izkazuje tako, da mi da vedno občutek, da misli na mene, pa ne z besedami, ne vem, da me recimo tolerira, če sem sitna( pa ne vednouser posted image ), da nardi kej namesto mene kr sam od sebe, da gre v trgovino, pa prinese moje naljubše bonbone, da pride domov takoj, ko lahko, pa vem, da zato, ker si želi bit z mano, da je v družbi pozoren do mene, da se smeji mojim vicem, čeprav niso smešni, da me poboža po glavi, ko se mu zdim prikupna(ponavadi takrat, ko to najmanj pričakujemuser posted image )....v tem smislu no

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
25.3.2007 14:42:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

In ti reče, pa dej se ti mal potrud. Halo, tud js mam rada, da mene kdo osvaja, razvaja, mi da vedet da se me želi. 

Rešitev za take pa tud jaz ne poznam.

Ti pa nekam velik jamras zadnej case o tem.. .

Resitev hoces..  Zmen se z enim tipom.. da ti zacne posiljat mesice.. tkio zvecer.. pa ko ga gres prebrat.. se tko nasmej.. pa blazeno nared.. in kej nazaj napis.. in pol ga bo zihr zanimal kaj se dogaja.. in ko bo vprasu.. kaj to je.. reces.. neki podobnega kot.. JA tisto.. kar od tebe ni.. in se dodas... "ne daj se ti motit.. zarada tega"

In ce ga tole ne zbudi.. pol pa te ma ocitno dost.. in zkljuc to zgodbo.. pa res enga najd... s katerim ti bo bolje..

Ej, jz sem to enkrat nardila. Pali 100%. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......