Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Izgubljene slike z računalnika 14.10.2009 21:12:28
|
|
|
|
lukec
|
Sicer ti ne znam povedat kako, ampak strokovnjak laho to naredi, ja.
|
|
RE: Izgubljene slike z računalnika 14.10.2009 21:27:47
|
|
|
|
RinkyDinkyDoo
|
Tole je program: http://www.uneraser.com/ Ampak ga je treba kupit. Probej ga nekje na netu dobit, zdownloadat (kot filme). LP
|
|
RE: Izgubljene slike z računalnika 15.10.2009 8:54:24
|
|
|
|
Julija08
|
Super, bom sama poskusila ali pa bom poklicala kakega računalničarja.
|
|
|
|
RE: Izgubljene slike z računalnika 15.10.2009 9:09:39
|
|
|
|
ely*
|
A katera mogoče ve, če se da tudi z zunanjega trdega diska jih povrniti?
|
|
|
|
RE: Izgubljene slike z računalnika 18.10.2009 20:46:21
|
|
|
|
Julija08
|
Mislim, da se da. Jaz sem poklicala neke računalničarje, pa je disk čist crknil, tako da se ga sploh ni dalo zalavfat, tako da mi je rekel, da edino Kotar to lahko naredi. To je ena firma v LJ, ki se ukvarja predvsem z reševanjem podatkov, tako da sem ga nesla tja. Upam, da bo kaj je rekel da po poklical konec tedna. Je pa cena res zasoljena - cca 500 €, ampak glede na to da imam slike od sina od 1. dne pa do 13. meseca mu tudi to plačam, če jih lahko dobi nazaj. Upam... Tako, da od sedaj naprej si bom delala kopije na CD, USB, pa še zunanji disk...jah ta šola me bo drago stala. No, je pa rekel, da če se ne da nič dobiti, da tudi nič ne plačam...no vsaj to.
|
|
|
|
RE: Izgubljene slike z računalnika 18.10.2009 20:48:02
|
|
|
|
Julija08
|
Aja, še tel. od tega Kotarja 031/692-555, lahko pokličeš pa vprašaš, če se da. Cena pa ni za vse ista, ker pri meni je tako visoka, ker je čist, čist disk crknil, in ga mora nekaj razstaviti, pa dela zamenjat....itd.
|
|
|
|
RE: Izgubljene slike z računalnika 18.10.2009 20:51:27
|
|
|
|
nia5
|
Julija08 , le to lahko rečem. No pri meni ni bilo tako hudo, pa še sama nisem bila kriva. Smo imeli obiske cca en teden in je njihov najstnik šaro po mojem računalniku (sem mislila da je le na netu), on pa je kr nekaj dawnloudal in mi je zmanjkalo prostora, ter mi je cel album šel v maloro . Mi računalničar ni uspel povrnit slik, vendar če bi se mi to zgodilo z vsemi slikami, pa bi jokala teden dni skupaj.
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.