Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Izgubljena stanovanjska pogodba 4.8.2009 14:08:43
|
|
|
|
zima07
|
Ali mi lahko katera pomaga? : Pred 16 leti kupljeno stanovanje po Jazbinškovem zakonu-na obroke, na 20 let...2 lastnika (mož in žena), čez 6 let ločitev, stanovanje se še naprej odplačuje (vsak svojo položnico), sedaj ga bosta odplačala in želita prodajo...Problem je, ker je edini original (tisti z vrvico in original štempiljkami) izgubljen (ona pravi, da ga nima, on tudi ne)-teoretično je sicer možno, da je kam zastavljena, ampak najbrž ne... ... Kakšna je najhitrejša pot, da se pridobi pogodba in spelje postopek za vpis v zemljiško knjigo (ona takrat ko so to storili vsi lastniki v bloku, ni želela plačat, oz. ni imela pogodbe)... Aja, tisti "drugi" original imata... HVALA....
|
|
|
|
RE: Izgubljena stanovanjska pogodba 4.8.2009 16:41:17
|
|
|
|
lukec
|
Jaz originala nisem nikoli imela doma. Sem pri vsem operirala s kopijo. Sicer pa mora tudi takratni prodajalec imet svoj izvod.
< Sporočilo je popravil lukec -- 4.8.2009 16:42:27 >
|
|
RE: Izgubljena stanovanjska pogodba 4.8.2009 21:43:44
|
|
|
|
zima07
|
Hvala za odgovor...Saj sem jaz tudi tako mislila-pa pravijo, da brez tega izvoda stanovanja praktično ne moreš prodat, oz. samo takemu, ki ima "keš" in ti verjame-ker hipoteke na to ne dobi ... Je BAJE treba zaprosit za duplikat, kar BAJE traja tudi leto ali dve?! Je to sploh možno?!
|
|
|
|
RE: Izgubljena stanovanjska pogodba 4.8.2009 22:30:14
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Če je bila pogodba overjena (kar skoraj bi morala bit), ima notar zagotovo kopijo. Zdej, al se spomnita pri katerem notarju sta to storila, je drugo vprašanje. No, naša definitivno je tam. Opcija je celo, da ima notar original in onadva overjeno kopijo. Morda ti lahko to kako pomaga. Srečno! Aha, pardon... kopijo mata
< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 4.8.2009 22:35:49 >
|
|
RE: Izgubljena stanovanjska pogodba 5.8.2009 16:25:51
|
|
|
|
ALINA55
|
Mislim, da bi original moral biti na zemljiški knjigi, če je seveda nepremičnina že vpisana kot etažna lastnina.
|
|
|
|
RE: Izgubljena stanovanjska pogodba 5.8.2009 16:28:12
|
|
|
|
zima07
|
Saj to je problem, stanovanje še ni vpisano v zemljiško knjigo...Ravno zate je sedaj (baje) pri prodaji problem...Ker ni vpisano in ni originala....
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?