|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izgubljen tampon?!!!!!!!
16.11.2006 14:43:17   
Anonimen
Hm....
Kot že naslov pove je moj tampon izginil! Čez noč sem si dala mini ker je blo že čist na konc zjutrej ga pa ni blo!!!!!

A se je to keri že zgodil?
Sem probala ga "najdt" pa mi ne rata. Pa tud v službi ne morem glih akrobacij delat na vcju.

A je možno da gre tako globoko da ga ne bom mogla najdt?

Pol morem it kar do ginekologa al kako?

P.S.
Pa to res ni zajebancija, čeprav je tko slišatuser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izgubljen tampon?!!!!!!!
16.11.2006 14:46:11   
Taula
Če ga ne najdeš moreš iti obvezno k ginekologu....to ti lepo piše v navodilih, ker je nevarnost okužbe.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.11.2006 14:52:13   
Anonimen
Edin.. ce mi se malo pogledamo in probamo najti.. da ne bos brez veze pri gincitu cakala.. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
16.11.2006 14:59:46   
darjatimci
Najprej te moram okregat,ponoči pa res ne rabiš tampona,sploh če spiš.Drugače mi je pa  čudno,da ga ne bi čutila,ko pa se tako napihne.Poskusi v položaju čepe malo pobrskat,pa srečno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.11.2006 15:01:25   
April
Kot prvo, tamponi se naj bi menjali na nekaj ur in zato niso primerni, da jih uporabljamo čez noč.

Če ga ne boš sama vn dobila(saj ti nima kam daleč za uidt), potem pojdi čimprej do ginekologa. Če boš čakala, tvegaš resne zaplete.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.11.2006 15:03:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Edin.. ce mi se malo pogledamo in probamo najti.. da ne bos brez veze pri gincitu cakala.. user posted image user posted image

Ne hvalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
16.11.2006 15:03:31   
Naja31
Uf, madona, takoj k zdravniku. To se ni za hecat.
Pa saj piše, da tamponi niso za čez noč.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.11.2006 15:53:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

Uf, madona, takoj k zdravniku. To se ni za hecat.

Jaz jih mam čez noč...samo one orjaške user posted image user posted image user posted image

Drugače pa leti h ginekologu, reči da je nujno

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
16.11.2006 17:10:28   
mika

a resuser posted image ? a tampon se tud lahko zgubiuser posted image  jaz sem najprej pomislila, da se kakšen tip zezauser posted image

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.11.2006 17:30:31   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  žalostno, da tega ne veš, da tamponi niso za čez noč. Res, čudi me, pri vseh navodilih in zdravi pameti. Upam, da rešiš nastalo situacijo.

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
16.11.2006 17:53:18   
firasto
Ja; pa kaj si nisi vrvice zavezala za kocine? A  maš mogoče moderno skinhed frizuro? Pol si moraš pa na špago en velik obesek privezat, pa ti ne bo več not ušel.

"Kako naj odpustim?"
"Če ne bi obsojal, ti ne bi bilo potrebno odpuščati!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.11.2006 18:40:34   
Seven*
Pocepni z zelo sirokimi nogami in se napni kot da gres na veliko potrebo. Medtem pa vtakni prst v noznico. Ce je noter, ga bos nasla.

Gospa sem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.11.2006 18:42:36   
Seven*
Mislim hallo.. A zdaj bomo pa spet moralizirali. Tamponi so tudi cez noc, valjda.. Pac vzames vecjega in to je to.. Ce je pa krvavitev slaba, pa je tamali cist dovolj. 

Gospa sem.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.11.2006 19:05:10   
soncece24
JAz tudi uporabljam tampone za čez noč. Vložki so mi preveč ogabni, ne morem v tisti plastiki spat. Sicer pa na ta velikih ob-jih piše, da jih je treba menjat na 6-8 ur. Dalje pa tak ne spim.

Anonimna, za tebe pa upam, da si že našla tampon.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.11.2006 21:22:18   
lelaval
Ja; pa kaj si nisi vrvice zavezala za kocine? A maš mogoče moderno skinhed frizuro? Pol si moraš pa na špago en velik obesek privezat, pa ti ne bo več not ušel.

user posted image user posted image user posted image user posted image  Ta je pa dobra. Si bom naslednji mesec to omislila. user posted image user posted image user posted image user posted image  Ampak obesek bom imela le za čez noč, da me ne obriba. user posted image user posted image user posted image user posted image

Anonimna - upam, da si rešila problem. Aja - tudi jaz uporabljam tampone za čez noč. Saj spim max 8 ur, pa še to grem vsako uro na WC.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 15
16.11.2006 21:26:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: darjatimci

Najprej te moram okregat,ponoči pa res ne rabiš tampona,sploh če spiš.Drugače mi je pa  čudno,da ga ne bi čutila,ko pa se tako napihne.Poskusi v položaju čepe malo pobrskat,pa srečno.

zakaj ponoč ne rabiš tampona sploh če spiš?

(odgovor članu darjatimci)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
16.11.2006 21:59:30   
soncece24
IZVIRNO SPOROČILO: LARA

zakaj ponoč ne rabiš tampona sploh če spiš?

To mene tudi zanima. jaz spim v postelji, ne v banjiuser posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
17.11.2006 7:25:08   
darjatimci
Mislim,da ve to vsaka ženska,vsaj morala bi.Sicer pa vsaka po svoje,kakor vam odgovarja.Če ste prebrale vse poste zgoraj,ste našle odgovor.

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 18
17.11.2006 10:54:05   
Anonimen
A tampon lahko pride v maternico ali sam čist na konc nožnice?
K mi je čudno da ne čutim vrviceuser posted image

Drugač pa ja od zdej naprej ne spim več z tamponi. Do sedaj sem vedno ker vložkov sploh ne uporabljam ker so mi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 19
17.11.2006 11:01:50   
darjatimci
Težko,ali si poskusila čepe?Ali ga imaš še vedno notri?
Sicer pa a nas ti mal vlečeš,težko verjamem,da je kakšna tolk....?!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
17.11.2006 11:30:55   
Klarita

Težko,ali si poskusila čepe?Ali ga imaš še vedno notri?
Sicer pa a nas ti mal vlečeš,težko verjamem,da je kakšna tolk....?!

....a si mislila butasta? user posted image user posted image user posted image  Jaz tudi malo težko verjamem.

Neposredna povezava do sporočila: 21
17.11.2006 12:45:35   
Pupa*
Jaz tudi ne verjamem... user posted image  a vrvica je pa kar izpuhtela... že vsa leta uporabljam tampone tudi ponoči, pa nisem imela nikoli z ničemer nobenih težav, niti s kakšnimi vnetji, nič...
Sej v čem je pa razlika, da potem pa podnevi ne bi mogel izginit...

Vsakemu človeku je usojeno, da bo našel zaklad. A le tisti, ki posluša svoje srce, bo zaklad v resnici tudi našel.

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 22
17.11.2006 13:05:25   
TONČI.
Anonimna, a si ga našla. Če ga nisi, pojdi k G. Upam pa da ti je kje v postelji ven padu. Čudno se mi zdi, da si to opazila šele v službi. Zato, damnevam, da ti je lahko pdel tudi v wc, pri jutranji "potrebi "

(odgovor članu Pupa*)
Neposredna povezava do sporočila: 23
17.11.2006 14:24:46   
til
Ma to nas en za nos vleče. Tud če spi z tamponom bi si ga najbrž zjutri zamenala in bi že doma opazila da ga nima. Al morš bit pa zlo nemaren da si ga ne zamenjaš.

v primeru da je res pa upam da ga čimprej najdeš. Mogoče si pa luknjo sfalilauser posted image .

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 24
17.11.2006 18:08:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Kot že naslov pove je moj tampon izginil! Čez noč sem si dala mini ker je blo že čist na konc zjutrej ga pa ni blo!!!!!

Pod posteljo poglejuser posted image ... Svašta, kaj se eni ne spomnijo...user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?