blaža
|
Če te kaj potolaži,.. 1. nosečnost iz 61 kg na 51 kg ( 10 kg) v prvem trimesečju,.. nisem tolko bruhala kot nisem nikakor mogla nič pojest zaradi slabosti,.. bila 2x po en teden v bolnici v mes na infuziji,..kasneje se zredila za 18 kg . otrok superca :). 2. nosečnost iz 69kg na 58 kg ( 11 kg) v prvih štirih mesecih, kasneje sem se zredila za 14 kg, v mes bila 4x po en teden, na koncu 1x dva tedna na infuziji,..otrok superca Vse mi je smrdelo, še revij moj malček, mama nisem mogla listat, ker mi je papir smrdel,.. komaj komaj sem našla gel za se tuširat, da mi ni smrdel, ker se enostavno nisem mogla stuširat, ne da bi mi blo slabo. Niti 2 dcl vode na dan nisem spravla vase,..ma nič od niča, katastrofa. Drugače mam pa zelooo dober apetit. jem vse živo, ni kaj ne bi mela rada, še preveč . Nikoli mela težave s čemerkoli, v nosečnosti pa nisem prenesla laktoze do konca. Filing prvih par mesecev,.. kot, če se napiješ, pa maš drugi dan mačka,.. le da je to trajalo tri mesece skoooozi 24 na 24. Oroka nista mela prav nobenih posledic, sta se pa meni speskala dva zoba dobesedno. Sem mela filing, da mam pesek v ustih in sta šla do konca dol . pri vsaki nosečnosti en zob.