|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izdelki Just
15.5.2005 21:45:46   
PIAF
Ta teden grem na prezentacijo teh izdelkov, pa me zanima, kateri se res splačajo kupit, npr. kremica materine dušice sem slišala, da je super - še kaj morda?

Za vsak namig bom hvaležna.

Piaf
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Izdelki Just
15.5.2005 21:49:43   
bini
kapljice 31 so univerzalna zadeva - za grlo, ušesa, glavobol - nama pomaga..
za ta malo pa materina dušica kremica, pa kopel materina dušica - super za inhalirat ko je nos zamašen; pa krema Tea tree - za udarnine, za ušeska, za grlo... no, to imamo mi na zalogi.. več pa ne, ker so cene tud kar fajne 8)

meni vem da pomaga, za mojo malo pa nisem zihr - ker še ne zna povedat :)-

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Izdelki Just
15.5.2005 22:01:46   
Gina
Jaz imam tisti sprej proti klopom, komarjem, pa še za sončenje - to je v enem. Za otroke seveda.
Pa tea tree kremo. Je pa res drago, drago...

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Izdelki Just
15.5.2005 22:10:13   
lijalija
Jaz imam kremo materina dušica in je res fajn. Pa olje 31 in še ognjičevo kremo. Vse nam pride prav. :bravo:

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Izdelki Just
15.5.2005 22:13:44   
Baldi
Kapljice 31 in materina dušica sta zakon.

Gina, za sprej proti klopom, komarjem in za sončenje še nisem slišal:zmeden2: Povej kaj več, prosim.

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Izdelki Just
15.5.2005 22:20:37   
Mariposa
Mi imamo kapljice 31 in so super, se mi zdi taka univerzalna zadeva. Smo pa imeli še kremo, ki jo v primeru prehlada namažeš na prsni koš in pod nos pri zamašenosti in je tudi ful pomagala (jo je pa žal zmanjkalo, tako da ne morem pogledat, katera je to, samo se mi zdi, da je bila ravno materina dušica:ups: ) Sem pa imela tudi intimno milo, ki mi pa ni bilo preveč všeč, še posebej me je odbijal njen vonj8)

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Izdelki Just
15.5.2005 22:26:00   
Gina
Ta sprej je na osnovi planike in grozdne pečke, in menda žuželkam smrdi, imenuje se pa losion za sončenje 3 (zares majhen faktor -3). Za čisto majhne otroke si jaz ne upam kakšnega autana ali offa uporabljat, tako da zaenkrat tole prakticiramo. Koliko je pa sigurno, pa ne vem. Poročam konec sezone.

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Izdelki Just
15.5.2005 22:27:36   
Anonimen
Mi smo ta spray lansko leto uporabljali in nismo imeli klopa.

(odgovor članu PIAF)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Izdelki Just
15.5.2005 22:29:54   
Sonka
Poleg naštetih stvari si privošči še kopel morskih alg - fantastika. Zraven dodajava še esenco materine dušice, ker tudi Pio kopava z dodatkom 3 kapljic le-te.
Če imaš aknasto kožo prosi svetovalko naj ti pripravi tonik z brina. Super za čiščenje kože.

Sama se zdaj s temi stvarmi ukvarjam in sem navdušena - stvari delujejo.

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Izdelki Just
15.5.2005 22:35:25   
Mariposa
Sonka, a lahko prepišeš iz stekleničke prvih par sestavin za tonik?:ups:

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Izdelki Just
15.5.2005 22:37:36   
Baldi
Če prav razumem, Gina, je to sprej tri v enem:zmeden2:
Mi2 sva ravno razmišljala o kakši zadevi proti klopom in je to dobrodošla informacija.

PIAF in ostale, priporočam še sprej proti golobčkom, tihomirjem,...Eucasol. Zadnjič, na eni izmed debat, so nekatere zelo "pojamrale", da imajo težave te vrste:ups:

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Izdelki Just
15.5.2005 22:38:36   
Sonka
Tonik se naredi tako, da daš v 2 dcl vode 3 kapljice brinove esence. A ti naj prepišem sestavine z Esence brin?

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Izdelki Just
15.5.2005 22:40:52   
African queen
Gina,a lahko prosim napišeš točno ime tistega spraya???

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Izdelki Just
15.5.2005 22:41:43   
Mariposa
A to je potem kot eterično olje? Si ti to poizkusila in pomaga?

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Izdelki Just
15.5.2005 22:44:42   
Sonka
Ja. Preizkušeno pomaga.

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Izdelki Just
15.5.2005 22:45:00   
Gina
Točno ime je : Losjon za Sončenje 3.

Res je Sončenje z veliko napisano, nisem se jaz zmotila..:)- Pa res piše losjon, čeprav bi jaz napisala losion.:)

Na drugi strani je pa takole: Lozione Solare

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Izdelki Just
15.5.2005 22:48:26   
Mariposa
No super, hvala:)A lahko samo še pogledaš, če ima na prvih parih mestih alkohol? Si ti drugače zastopnica za Just?

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Izdelki Just
15.5.2005 22:49:42   
Baldi
Ko smo že pri stvari, me zanima še naslednje:" A ima mogoče katera izmed vas kremo TEA TREE in zakaj jo uporablja":zmeden2:
Meni je iz glave padlo, čemu je namenjena:zmeden2:

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Izdelki Just
15.5.2005 22:52:40   
Sonka
Mariposa, sem.

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Izdelki Just
15.5.2005 22:57:01   
Sonka
Baldi, evo nekaj:

Krema je primerna za sončne opekline, vnetje kože v predelu plenic, za razpokane roke in noge, za zelo suho kožo, kot krema po britju in pri kožnih izpuščajih. Med drugim se lahko kremo uporablja še pri : herpes simplex, manjših opeklinah, psoriazah , aknah , vaginalne srbečice, srbečice po koži, hemeroidih in pri vseh ranah na koži. Krema tea tree je poleg tega tudi odlično pomagalo za topljenje ušesnega masla.

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Izdelki Just
15.5.2005 22:59:55   
Gina
Ne, nisem zastopnica za just, lahko pa pogledam, če ima alkohol: ima!(isopropyl alcohol)

Tea tree se uporablja pri opeklinah, ranah, kožnih vnetjih, bolečinah, krčih, izpuščajih, mozoljih, glivicah.. (to piše na listu, ki sem ga zraven dobila, pa še več je tega)

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Izdelki Just
15.5.2005 23:02:27   
Baldi
Sonkaaaa, caricaaaa:bravo:
Saj vem, da že najedam (PIAF oprosti),a je primerna tudi za :duda:.

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Izdelki Just
15.5.2005 23:03:31   
nejcko

A pozna kdo kakšnega zastopnika za oz. iz Ljubljane. Jaz sem jim na njihovi spletni strani že pred novim letom pustila podatke, pa se še do zdaj ni nihče javil.

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Izdelki Just
15.5.2005 23:04:28   
Baldi
Kaj čem pa zdej narest:ups:
Ja Gina, itak, da si ti tud:)-

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Izdelki Just
15.5.2005 23:13:17   
NENAJANI
Tkle, isopropyl alcohol ni alkohol kot ga poznamo mi, draži pa sluznico vseeno, tako da pazite na oči!(js sem dobu v oči pa ni prijetno!)Pazite tudi na poškodovano in vneto kožo! Mimogrede sem predstavnik za JUST tako, da kr vprašajte kar vas zanima!!!:)

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Obisk pediatra.
пеперутка16

Ko se pojavijo zdravstvene težave, kaj naredite najprej?

Takoj grem k pediatru. (12%)

Počakam dan ali dva. (62%)

Najprej se posvetujem z mamami otrok podobne starosti in šele nato s pediatrom. (25%)

Število vseh glasov: 8

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!