Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Izdelki Hello Kotty za odrasle 6.12.2009 18:29:59
|
|
|
|
malajka84
|
MAl čudno vprašanje, pa vseeno, sem prepričana, da bo katera znala pomagat, ponavadi se na tem portalu vedno najde kakšna, ki ima ta pravo idejo. No ker sem preiskala že kaj nekaj trgovin-neupsešno, me zanima, če mogoče katera ve, kje dobiti karkoli za oblečt z motivom HEllo Kitty za odraslo osebo. JE mogoče kje na spletu kaj? KArkoli od nogavic, hlač,...sam da je za odraslo osebo pa da je ta mačka gor. Ker je kolegica pač-nora- na to ztadevo..pa ker se bližajo prazniki, pa obradovanje... Ve mogoče katera kje dobit?
< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 7.12.2009 10:47:30 >
|
|
|
|
RE: IZDELKI HELLO KITTY ZA ODRASLE 6.12.2009 18:32:21
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Pižame in spodnje perilo dobiš v H&M.
|
|
RE: IZDELKI HELLO KITTY ZA ODRASLE 6.12.2009 18:33:25
|
|
|
|
*alja*
|
Jaz sem si v H&M kupila pižamo HELLO KITTY.
|
|
RE: IZDELKI HELLO KITTY ZA ODRASLE 6.12.2009 18:34:42
|
|
|
|
*alja*
|
Pa 20 evrov sem dala za njo. Pa je lepa.
|
|
RE: IZDELKI HELLO KITTY ZA ODRASLE 6.12.2009 21:22:41
|
|
|
|
Zvezdici
|
V btc-ju v Hali A imaš prav posebno trgovino Hello Kitty.. priznam pa, da ne vem točno če je kaj za odrasle tam. Vendar sem skorajda prepričana, da bi moralo biti.
|
|
RE: IZDELKI HELLO KITTY ZA ODRASLE 6.12.2009 21:37:45
|
|
|
|
Anonimen
|
men je smešno že če je ženska v rozastem oblečena, da zagledam helo kiti na njej pa ne vem kaj bi takrat naredila, ko jo zagledam.
|
|
|
|
RE: IZDELKI HELLO KITTY ZA ODRASLE 6.12.2009 22:51:04
|
|
|
|
rija
|
no, jaz imam pri svojih letih hello kitty pižamo.... sicer ni roza, je siva....hm...ampak moj malči se je tako zelo razveseli.... pa eno mam s kokoškami, pa zdaj mam na sebi snoopya..... tak, da če bi mene vidla....bi verjetno res umrla od smeha.... ampak so tak fajn mehke
|
|
RE: IZDELKI HELLO KITTY ZA ODRASLE 7.12.2009 0:19:45
|
|
|
|
Najki
|
jaz sem res vesela, da sem rodila sina, ker se tej macki ne mores nikakor izognit... vsi lusni modeli oblekic za puncke jo imajo gor in totalno pokvari vse lepo na cunjici. seveda je isto pri cars in spidermanu za fantke, sploh ti ne dajo vec izbire... drugace pa ja, v H&M dobis za odrasle
|
|
|
|
RE: IZDELKI HELLO KITTY ZA ODRASLE 7.12.2009 0:22:06
|
|
|
|
mateyka
|
meni je bolj smešna ta Kitty mania v sloveniji, pa noben tuki risank Hello Kitty sploh ne gleda in jih nikjer ni.. weird to me men je pa cute Hello Kitty - tako "girly" mi je npr. ko bi šle s tamalo in s Kitty na majcah po cesti, ko dve lumpaste mulke - whats not to like? ful bi ble lušne
|
|
|
|
RE: IZDELKI HELLO KITTY ZA ODRASLE 7.12.2009 7:06:34
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija no, jaz imam pri svojih letih hello kitty pižamo.... sicer ni roza, je siva....hm...ampak moj malči se je tako zelo razveseli.... pa eno mam s kokoškami, pa zdaj mam na sebi snoopya..... tak, da če bi mene vidla....bi verjetno res umrla od smeha.... ampak so tak fajn mehke Se podpišem ...jaz še imam benetonovo pižamo s kravicami In tud od kitty in miki miške sp. perilo...ma ni boljših modrcov, kot od hello kitty ali snoopya, vsaj za nas, ki imamo manjše joške Kar se pa tiče otroških oblačil, jih nič ne pokvarijo, prav lepa so. Naša pupa je vedno vesela oblačil s kity ali miki miško...so rešitev za jutranje oblačenje, ko je treba it v vrtec. Samo omenim ji, kaj bo imela oblečeno, pa je že auf
|
|
|
|
RE: IZDELKI HELLO KITTY ZA ODRASLE 7.12.2009 7:41:04
|
|
|
|
ksenjak
|
meni je bolj smešna ta Kitty mania v sloveniji, pa noben tuki risank Hello Kitty sploh ne gleda in jih nikjer ni.. weird to me IZVIRNO SPOROČILO: mateyka meni je bolj smešna ta Kitty mania v sloveniji, pa noben tuki risank Hello Kitty sploh ne gleda in jih nikjer ni.. weird to me men je pa cute Hello Kitty - tako "girly" mi je npr. ko bi šle s tamalo in s Kitty na majcah po cesti, ko dve lumpaste mulke - whats not to like? ful bi ble lušne Hello Kitty risanke se dobijo tudi pri nas (še v Tušu jih imajo). lp
|
|
|
|
RE: IZDELKI HELLO KITTY ZA ODRASLE 7.12.2009 8:08:28
|
|
|
|
ALWAYS LARA
|
js mam tut rada hallo kitty, pa moji tamali tut itak. in tut slovenske risanke gledata. no js mam kitty uhančke - kupila v assesories al kva je že, pa štunfe, kupjene v h&m, pa denarnico (hmmm.ja ta je bla kupljena na morju na štantih - so mel ful torbic ženskih na to temo), ja pr ns sem jih pa vidla v šparu..denarnice, torbice, rukzake. obstaja tut mobitel hallo kitty, pa še ful zadev bi se najdl :)
|
|
|
|
RE: IZDELKI HELLO KITTY ZA ODRASLE 7.12.2009 8:12:07
|
|
|
|
Anonimen
|
jst bi mela fotoaparat hello kitty!
|
|
|
|
RE: IZDELKI HELLO KITTY ZA ODRASLE 7.12.2009 8:30:34
|
|
|
|
mateyka
|
ne me hecat. nikjer jih nisem zasledila.. pa vsi, ki jih vprašam in majo kaj od kitty oblečeno, pravijo da ne gledajo kitty risank. ja super, potem moram pa tamali še kako slovensko nabavit - risanko namreč
|
|
|
|
RE: IZDELKI HELLO KITTY ZA ODRASLE 7.12.2009 11:52:00
|
|
|
|
Adelina
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute jst bi mela fotoaparat hello kitty! Jaz sem ga pa vidla v enih reklamah. Sam ne vem al je bil kakšen Harvey Norman al pa celo ena teh štacun kot so Tuš, Mercator, Spar.
|
|
|
|
RE: IZDELKI HELLO KITTY ZA ODRASLE 7.12.2009 11:55:11
|
|
|
|
uškinamama
|
Pižame kitty imajo v oviesse, roza , bele in sive. Sama jih nimam in jih tudi ne bi imela, ima jo pa zato moj sin
|
|
RE: IZDELKI HELLO KITTY ZA ODRASLE 7.12.2009 14:36:33
|
|
|
|
mateyka
|
lol, uškinamama za sina men se zdi pa tok cool, da ga briga kaj je zdaj neki "primerno" za fantke ipd. naj ma kar mu paše kje pa je oviesse?
|
|
|
|
RE: IZDELKI HELLO KITTY ZA ODRASLE 7.12.2009 17:09:42
|
|
|
|
tweety83
|
V H&M-u majo kr neki tega, majo pa tud v celjskem Cityju v trgovini OVS.
|
|
|
|
RE: IZDELKI HELLO KITTY ZA ODRASLE 8.12.2009 6:55:56
|
|
|
|
ksenjak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Adelina IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute jst bi mela fotoaparat hello kitty! Jaz sem ga pa vidla v enih reklamah. Sam ne vem al je bil kakšen Harvey Norman al pa celo ena teh štacun kot so Tuš, Mercator, Spar. Mercator jih zagotovo ima. Pa take luštne USB ključe. lp
|
|
|
|
RE: IZDELKI HELLO KITTY ZA ODRASLE 8.12.2009 8:01:04
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka lol, uškinamama za sina men se zdi pa tok cool, da ga briga kaj je zdaj neki "primerno" za fantke ipd. naj ma kar mu paše kje pa je oviesse? Ti pošljem slikico malega v hk pižami . Mož me heca, da bo naša nevesta Jože . Oviesse je v Kopru (v stavbi bivše Soče) pa v Trstu - recimo v nakupovalnem centru Il Giulia.
|
|
RE: IZDELKI HELLO KITTY ZA ODRASLE 8.12.2009 9:00:09
|
|
|
|
mateyka
|
ti mi kar pošlji slikco . ziher bo super cute in ti si ga lahko daš tud v avatar s to pižamo - po moje ti bo odganjal sitne poste ah, predaleč zame, sem mela občutek, da bo kaj takega.. pa majo drugače tam (oviesse) dobre stvari in izbiro?
|
|
|
|
RE: IZDELKI HELLO KITTY ZA ODRASLE 8.12.2009 9:05:54
|
|
|
|
uškinamama
|
tole je njihova stran www.oviesse.it Sicer ponavadi tam kupim kake male pajacke za dojenčke - zdaj imajo take luštne od winnija "my first cristmas" , pa z različnimi napisi. V njihovi liniji bussines dobim po navadi idealne hlače zame- malo višji kroj, ne preširoke hlačnice , za ta malega pa trenirkice in pižame
|
|
RE: IZDELKI HELLO KITTY ZA ODRASLE 14.12.2009 20:16:15
|
|
|
|
Moyca_
|
cotke H&M fotoaparat in MP3 v Marcatorju
|
|
|
|
RE: IZDELKI HELLO KITTY ZA ODRASLE 20.12.2009 19:35:01
|
|
|
|
Sulfinija
|
Imam roza pižamo Hello Hitty kupljeno v HM,sedaj si bom še kupila copate Hello Kitty. LP Mojca
|
|
RE: IZDELKI HELLO KITTY ZA ODRASLE 20.12.2009 21:01:31
|
|
|
|
nanč
|
jst bi mela fotoaparat hello kitty!user posted image To pa sem včeraj videla v Mercator-tehniki-fotoaparat,kamero,telefon,itd...
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.