|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izdelki Hello Kotty za odrasle
6.12.2009 18:29:59   
malajka84
MAl čudno vprašanje, pa vseeno, sem prepričana, da bo katera znala pomagat, ponavadi se na tem portalu vedno najde kakšna, ki ima ta pravo idejo.

No ker sem preiskala že kaj nekaj trgovin-neupsešno, me zanima, če mogoče katera ve, kje dobiti karkoli za oblečt z motivom HEllo Kitty za odraslo osebo.

JE mogoče kje na spletu kaj? KArkoli od nogavic, hlač,...sam da je za odraslo osebo pa da je ta mačka gor. Ker je kolegica pač-nora- na to ztadevo..pa ker se bližajo prazniki, pa obradovanje...

Ve mogoče katera kje dobit?

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 7.12.2009 10:47:30 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: IZDELKI HELLO KITTY ZA ODRASLE
6.12.2009 18:32:21   
K_a_t_i
Pižame in spodnje perilo dobiš v H&M.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.12.2009 18:33:25   
*alja*
Jaz sem si v H&M kupila pižamo HELLO KITTY.

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

Neposredna povezava do sporočila: 3
6.12.2009 18:34:42   
*alja*
Pa 20 evrov sem dala za njo. Pa je lepa.

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.12.2009 21:22:41   
Zvezdici
V btc-ju v Hali A imaš prav posebno trgovino Hello Kitty.. priznam pa, da ne vem točno če je kaj za odrasle tam. Vendar sem skorajda prepričana, da bi moralo biti.

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.12.2009 21:37:45   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
men je smešno že če je ženska v rozastem oblečena, da zagledam helo kiti na njej pa ne vem kaj bi takrat naredila, ko jo zagledam.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
6.12.2009 22:51:04   
rija
user posted image user posted image

no, jaz imam pri svojih letih hello kitty pižamo....user posted image  sicer ni roza, je siva....hm...ampak moj malči se je tako zelo razveseli....user posted image

pa eno mam s kokoškami, pa zdaj mam na sebi snoopya.....user posted image

tak, da če bi mene vidla....bi verjetno res umrla od smeha....

ampak so tak fajn mehkeuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.12.2009 0:19:45   
Najki
jaz sem res vesela, da sem rodila sina, ker se tej macki ne mores nikakor izognit... vsi lusni modeli oblekic za puncke jo imajo gor in totalno pokvari vse lepo na cunjici. seveda je isto pri cars in spidermanu za fantke, sploh ti ne dajo vec izbire...

drugace pa ja, v H&M dobis za odrasle

Neposredna povezava do sporočila: 8
7.12.2009 0:22:06   
mateyka
meni je bolj smešna ta Kitty mania v sloveniji, pa noben tuki risank Hello Kitty sploh ne gleda in jih nikjer ni..
weird to me user posted image

men je pa cute Hello Kitty - tako "girly" mi je user posted image npr. ko bi šle s tamalo in s Kitty na majcah po cesti, ko dve lumpaste mulke - whats not to like? ful bi ble lušne user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.12.2009 7:06:34   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: rija

user posted image user posted image

no, jaz imam pri svojih letih hello kitty pižamo....user posted image  sicer ni roza, je siva....hm...ampak moj malči se je tako zelo razveseli....user posted image

pa eno mam s kokoškami, pa zdaj mam na sebi snoopya.....user posted image

tak, da če bi mene vidla....bi verjetno res umrla od smeha....

ampak so tak fajn mehkeuser posted image

Se podpišemuser posted image ...jaz še imam benetonovo pižamo s kravicami

In tud od kitty in miki miške sp. perilo...ma ni boljših modrcov, kot od hello kitty ali snoopya, vsaj za nas, ki imamo manjše joškeuser posted image

Kar se pa tiče otroških oblačil, jih  nič ne pokvarijo, prav lepa so. Naša pupa je vedno vesela oblačil s kity ali miki miško...so rešitev za jutranje oblačenje, ko je treba it v vrtec. Samo omenim ji, kaj bo imela oblečeno, pa je že aufuser posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.12.2009 7:41:04   
ksenjak
meni je bolj smešna ta Kitty mania v sloveniji, pa noben tuki risank Hello Kitty sploh ne gleda in jih nikjer ni..
weird to me
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

weird to me user posted image

men je pa cute Hello Kitty - tako "girly" mi je user posted image npr. ko bi šle s tamalo in s Kitty na majcah po cesti, ko dve lumpaste mulke - whats not to like? ful bi ble lušne user posted image

Hello Kitty risanke se dobijo tudi pri nas (še v Tušu jih imajo).

lp

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.12.2009 8:08:28   
ALWAYS LARA
js mam tut rada hallo kitty, pa moji tamali tut itak. in tut slovenske risanke gledata.

no js mam kitty uhančke - kupila v assesories al kva je že, pa štunfe, kupjene v h&m, pa denarnico (hmmm.ja ta je bla kupljena na morju na štantih - so mel ful torbic ženskih na to temo), ja pr ns sem jih pa vidla v šparu..denarnice, torbice, rukzake.
obstaja tut mobitel hallo kitty, pa še ful zadev bi se najdl :)

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.12.2009 8:12:07   
Anonimen
jst bi mela fotoaparat hello kitty!user posted image

(odgovor članu ALWAYS LARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
7.12.2009 8:30:34   
mateyka
ne me hecat. nikjer jih nisem zasledila.. pa vsi, ki jih vprašam in majo kaj od kitty oblečeno, pravijo da ne gledajo kitty risank. ja super, potem moram pa tamali še kako slovensko nabavit - risanko namreč user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.12.2009 11:52:00   
Adelina

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

Jaz sem ga pa vidla v enih reklamah. Sam ne vem al je bil kakšen Harvey Norman al pa celo ena teh štacun kot so Tuš, Mercator, Spar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.12.2009 11:55:11   
uškinamama
Pižame kitty imajo v oviesse, roza , bele in sive.

Sama jih nimam in jih tudi ne bi imela, ima jo pa zato moj sin user posted image user posted image

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.12.2009 14:36:33   
mateyka
lol, uškinamama user posted image za sina user posted image
men se zdi pa tok cool, da ga briga kaj je zdaj neki "primerno" za fantke ipd. naj ma kar mu paše user posted image

kje pa je oviesse?

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.12.2009 17:09:42   
tweety83
V H&M-u majo kr neki tega, majo pa tud v celjskem Cityju v trgovini OVS.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
8.12.2009 6:55:56   
ksenjak
IZVIRNO SPOROČILO: Adelina

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

Jaz sem ga pa vidla v enih reklamah. Sam ne vem al je bil kakšen Harvey Norman al pa celo ena teh štacun kot so Tuš, Mercator, Spar.

Mercator jih zagotovo ima. Pa take luštne USB ključe.

lp

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 19
8.12.2009 8:01:04   
uškinamama
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

lol, uškinamama user posted image za sina user posted image
men se zdi pa tok cool, da ga briga kaj je zdaj neki "primerno" za fantke ipd. naj ma kar mu paše user posted image

kje pa je oviesse?

Ti pošljem slikico malega v hk pižami user posted image . Mož me heca, da bo naša nevesta Jože user posted image . Oviesse je v Kopru (v stavbi bivše Soče) pa v Trstu - recimo v nakupovalnem centru Il Giulia.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
8.12.2009 9:00:09   
mateyka
ti mi kar pošlji slikco . ziher bo super cute user posted image in ti si ga lahko daš tud v avatar s to pižamo - po moje ti bo odganjal sitne poste user posted image
ah, predaleč zame, user posted image sem mela občutek, da bo kaj takega.. pa majo drugače tam (oviesse) dobre stvari in izbiro?

Neposredna povezava do sporočila: 21
8.12.2009 9:05:54   
uškinamama
tole je njihova stran  www.oviesse.it

Sicer ponavadi tam kupim kake male pajacke za dojenčke - zdaj imajo take luštne od winnija "my first cristmas" , pa z različnimi napisi. V njihovi liniji bussines dobim po navadi idealne hlače zame- malo višji kroj, ne preširoke hlačnice , za ta malega pa trenirkice in pižame user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
14.12.2009 20:16:15   
Moyca_
cotke H&M
fotoaparat in MP3 v Marcatorju

Neposredna povezava do sporočila: 23
20.12.2009 19:35:01   
Sulfinija
Imam roza pižamo Hello Hitty kupljeno v HM,sedaj si bom še kupila copate Hello Kitty.

LP Mojca

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 24
20.12.2009 21:01:31   
nanč
To pa sem včeraj videla v Mercator-tehniki-fotoaparat,kamero,telefon,itd...

kaj vse me dandanes čudi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.