Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Izcedki pred menstruacijo 18.11.2012 12:01:51
|
|
|
|
Night
|
Pozdravljene, punce. Rabim nasvet in vzpodbudo, mogoče kakšno osebno izkušnjo ... Imam normalen 28-dnevni ciklus, probleme pa imam z izcedki. Temno rjav izcedek se mi pojavi 1 teden po ovulaciji oz. 1 teden pred menstruacijo skoraj vsak mesec. Ovulacije imam redne, spremljam temperaturo in sluz in izgleda, da je vse ok. Ti izcedki so včasih svetlo rjavi, drugič temno rjavi, nikoli pa ni to sveža kri. Izcedka nikoli ni veliko, ampak dovolj, da me mine želja po spolnosti in da nosim dnevni vložek. Kar me zanima, je to, ali je katera imela to in ali je lahko zanosila? Naj omenim, da sem v dveh ciklusih jemala utrogestan, pa se mi je izcedek vseeno pojavil. Kolikor razumem, nekatere ženske lepo zanosijo tudi kljub izcedkom, ampak če trajajo par dni. Pri meni pa trajajo praktično 7 dni, kar se mi zdi malo predolgo. Naročila sem se h ginekologinji, ampak bom na vrsti šele februarja, sestra mi je pa po telefonu rekla, da to ni nič takega
|
|
|
|
RE: Izcedki pred menstruacijo 18.11.2012 17:47:47
|
|
|
|
Zoja Lara
|
Jaz imam tudi te nadležne izcedke, in sicer, 10 dni pred menstruacijo in trajajo celih 10 dni. T.j. res neprijetno. Naj te pa potolažim, da z zanositvijo nisem imela težav- uspelo nam je v prvo in to kar dve muhi na en mah.
|
|
RE: Izcedki pred menstruacijo 18.11.2012 17:49:03
|
|
|
|
Zoja Lara
|
Naročila sem se h ginekologinji, ampak bom na vrsti šele februarja, sestra mi je pa po telefonu rekla, da to ni nič takegauser posted image Prosim sporoči, kaj ti bo svetovala gin. Me res zanima. Po moj so rešitev kontacepcijske tabletke ali kakšne druge hormonske, ampak jaz nisem glih nad tem navdušena.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?