|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izcedki med nosečnostjo
1.6.2005 9:41:13   
Tiamo
Pozdravček punce,

mene pa zanima glede izcedkov? :zmeden2:

Sem v 30 tednu in opažam, da se je izcedek malo povečal. Je bež skoraj prozorne barve, kdaj brez vonja, kdaj pa ima čuden vonj. :ups: Uporabljam dnevne vložke.

Ali je to normalno, imate ve tudi izcedke? Se proti koncu povečajo ali izginejo? Katere vložke uporabljate? :zmeden:

Jaz uporabljam Alldays, normal, ker se edine ne zvijejo in mi ne uidejo na hrbet ;).

Lp Tia74
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Izcedki med nosečnostjo
1.6.2005 9:43:01   
Anonimen
Welcome to the club:)-
Jaz sem ga dobila tudi okrog 30tedna mogoče še malo prej,pa je vedno večji.Brez vložka sploh ne gre:ups::grrr:

(odgovor članu Tiamo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Izcedki med nosečnostjo
1.6.2005 9:44:01   
rozi81
Jst se teh izcedkov sploh ne morm znebit. Prav na živce mi že grejo:hudicek:. Že pred nosečnostjo, zdej med nosečnostjo je pa noro. Prav menjat moram te dnevne vložke. če ne imam kar mokre hlačke.:grrr:
Mi je G rekla da je ponavadi po rojstvu 1. :duda: bolš. Bomo vidl. In to zelo kmalu.

LP S:nosecka: in :duda:37t

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Izcedki med nosečnostjo
1.6.2005 10:01:52   
Anonimen
Joj, ne me spominjat na to nadlogo, ki se me je držala celo nosečnost. Na koncu sem imela že tiste vložke za M, nobenih dnevnih več, ker mi je vse skozi hlače prišlo. Tako, da potrpet je treba. Čeprav po porodu se šele začne in traja in traja in traja......:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- Se mi zdi, da se ne bom več znebila dnevnih vložkov.:zmeden2:

(odgovor članu Tiamo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Izcedki med nosečnostjo
1.6.2005 10:02:23   
Tiamo
hy,

se pravi, sem v klubu.

Rozi81, naj se besede tvoje G uresničijo.

LpTia74

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Izcedki med nosečnostjo
1.6.2005 10:12:08   
Lana_s
Nas je kar nekaj s to nadlogo. Tudi jaz imam že od nekdaj probleme s tem, zdaj v nosečnosti pa mi nobene vaginalete ne pomagajo. Proti koncu pa se mi zdi, da ga je samo še več in ne manj. Ampak ženske se moremo vsega navadit.:)-:zmeden::)-

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Izcedki med nosečnostjo
1.6.2005 10:35:58   
Blink1
Joj...jaz sem celo nosečnost imela Canesten...Proti koncu pa sem dobila še Klimicin (?), antibiotično mazilo, ki pa je ful pomagalo:bravo:

Po porodu pa se je nehalo:rozica:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Izcedki med nosečnostjo
1.6.2005 12:37:40   
Emanuelle
Ko ste ravno pri tej temi me zanima... trenutno sem v 33t in sem danes na vložku opazila nekaj kapljic temnejšega izcedka - rahlo roza (ali pa zelo zelo rumen), ima tudi katera od vas kaj podobnega? Kaj je to?
Drugače ni problemov, je brez vonja, boli ali srbi me nikjer nič, otroček se premika, me pa vseeno malo bega ker je drugačno...

LP

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Izcedki med nosečnostjo
1.6.2005 16:04:21   
bena
Tudi jaz imam težave z obilnim izcedkom močno rumene barve, pa še nekoliko grudast je. Ko se po daljšem sedenju vstanem, prav čutim kako se zlije. Dnevno moram zamenjat do tri dnevne vložke. Ne vem kako bom to prenašala do konca nosečnosti, saj sem šele v 20. tednu. Pa vseskozi s strahom hodim na WC, da se barva izcedka morebiti ne bi spremnila na rjavo, ali pa bi začela krvaveti. Moj G mi je rekel, da je povečan izcedek v času nosečnosti pogost, mene pa kljub temu skrbi.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Izcedki med nosečnostjo
1.6.2005 16:36:45   
nogometas
Bena živjo, sva čisto na istem... tudi jaz sem vsa bolana od skrbi, predvsem zaradi krvavitev in rjavih izcedkov v prvem tromesečju, zdaj je samo še bel-rumenkast, pa včasih malce grudičast, ampak se ne neha in me je strah posebno zato, ker je moj MV mal krajši, da se ne bi začela odpirat po 20. tednu (zdaj sem v 18.). Ampak ker vem, da strah samo škodi moji :duda::roza:, bom raje vesela, da je tako, kot je in da je zunaj sonce ;)
SREČNO :sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Izcedki med nosečnostjo
2.6.2005 8:22:04   
bena
Pozdravljena nogometaš! Ravno včeraj sem kupila posebno izdajo revije nosečnost pomlad - poletje 2005, kjer sem prebrala, da se izcedek proti koncu nosečnosti še povečuje.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?