|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izcedki!
27.9.2007 14:47:42   
Anonimen
Zanima me, kakšne izcedke ste imele iz nožnice tik preden ste bile pred user posted image , kasneje se je izkazalo da ste user posted image . Je bila kakšna razlika?
Kakšni so izcedki v začetku user posted image , v času, ko ste ugotovile, da ste noseče?

Jaz imam probleme sicer pred user posted image , beli tok je kar precej prisoten. Ta mesec pa je nekaj drugače. Občutek imam, kot da bi mi voda uhajala.user posted image  Na hlačkah pa res mokro.user posted image  Vendar ni isti izcedek kot ponavadi.user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izcedki!
27.9.2007 15:03:39   
kodrana
pozdravljena.
v prvi nosečnosti je bilo vse isto, kot da bom dobila M. trganje v jajčnikih.. pa je ni bilo. res pa, da se mi je beli tok tudi povečal.
sedaj je isto. samo 4 dni pred predvideno M, sem imal krče in celo za pikico krvavega izcedka. vse do predvidene M. pa je kar ni bilo. naredila sem test in je bil user posted image user posted image .

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.9.2007 18:26:16   
Naja30
V vseh nosečnostih sem imela že pred izostankom M povečan beli tok.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.9.2007 19:21:00   
Neža7
Jaz sem imela rjavega izredek 3 dni pred M, ki je bilo cudno zame, ker nikoli prej to nisem imeli. Potem M ni bilo na 28dni. 3 dni zamuje M sem izvedla, da sem bila srečna nosečka user posted image  Prve 2 tedna sem imela ful male pikic krvi.
Na žalost v 19. tednov sem izgubila najino punčko zaradi neznanega zrok vnetje.user posted image  

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.9.2007 13:21:03   
nima
Lahko povem kako je bilo pri prijateljici jaz še nimam te sreče da bi ugledala dve črtici. Ko naj bi dobila user posted image  je dva dni rahlo krvavela tretji dan pa popolnoma prenehala. Bolel jo je trebuh,prsa je imela napeta...skratka znaki user posted image
Naredila test in poglej poglej user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?