|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izcedek pred M
18.6.2012 12:48:28   
Anonimen
Pozdravljene
Imam eno hecno vprašanje in sicer kakšen imate izcedek pred M...jaz namreč svoj izcedek kar spremljam in prvič se mi je pred M pojavil vlečljiv in lepljiv izcedek. Ste morda nosečke imele tak izcedek? user posted image

hvala za odgovor

LP
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izcedek pred M
18.6.2012 13:36:12   
Anonimen
Izcedek iz nožnice je stalno prisoten tudi pri nenosečih ženskah- mogoče le nisi dovolj pozorna, da si ga opazila šele sedaj.

Je pa res, da ga je v nosečnosti več.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.6.2012 14:16:24   
Anonimen
Seveda sem ga opazila, le ne v takšni obliki, ponavadi je bolj gost, belo rumenkast, sedaj je pa čisto drugačen kot ponavadi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
12.7.2012 13:07:59   
Anonimen
Bom kar tukaj napisala, da ne odpiram nove temeuser posted image
a bi katera vedela, če to kaj pomeni. Ne vem točno kdaj je bilo O, ker smo bili na dopustu in se nisem posvečala znakom, ampak imam že od par dni pred pričakovano O, pa še zdaj, ko je že 22 dan cikla kar naprej takšen vlečljiv izcedek, kot ga imam ponavadi samo med O.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
12.7.2012 13:19:41   
Shana86
Enako se je meni zgodilo prejšnji mesec, pa se je potem par dni pred user posted image izcedek spremenil v klasiko, potem pa je prišla user posted image user posted image Navijam, da pri tebi ne bo tako!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.7.2012 13:30:56   
Anonimen
A je tak izcedek značilen za user posted image ??

(odgovor članu Shana86)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
12.7.2012 20:32:50   
MajaJulija
Joj to tudi mene zanima, ker sem tik pred M in imam kar obilno izcedka...
Kakšne izkušnje imate nosečnice, je bil pri vas to eden izmed znakov?
Ali je to spet naša psiha? :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

spanje dojenčka
nataly33

Ali imate težave pri uspavanju dojenčka?

DA (40%)

NE (60%)

Število vseh glasov: 87

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!