Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Izcedek po pregledu odprtosti MV 22.1.2005 11:32:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Hojla! Spet potrebujem vaš nasvet. Včeraj sem bila na zadnjem pregledu pri svojem g. Med drugim me je tudi vaginalno pregledal z roko, koliko sem odprta. Povedal je, da je MV primerno zmehčan, za 1 prst vložljiv, maternično ustje pa zaprto. To verjetno pomeni, da sem še zaprta, a ne? Druga težava pa je nastopila pol ure po pregledu, ko se mi je pojavil rjav izcedek, kar je zagotovo posledica pregleda. Sicer se nič drugače ne počutim, izcedek pa traja že od včeraj opoldan pa vse do sedaj. Vedno je rjave barve. Ali ima katera enako izkušnjo? Saj to ni nič narobe, ne? Sicer grem jutri v porodnišnico na CTG, ker imam jutri rok, pa bomo videli, kaj bo. Vseeno mi pomagajte, ker jutri je še daleč.:zmeden::zmeden::zmeden: Bye, Blacky s :duda: (40t)
|
|
|
|
Izcedek po pregledu odprtosti MV 22.1.2005 12:41:04
|
|
|
|
Seven*
|
Mozno, da se ti je odluscil krvavi cep. Pri meni je kar nekaj casa takole krvavo curljalo, potem se pa rodila. :) Vcasih s takih pregledom povzrocijo, da popokajo drobne zilice na MV in krvavis, pa to ni nic narobe. Nic bat. Vse je ok. samo rodila bos kmalu... :bravo:
|
|
|
|
Izcedek po pregledu odprtosti MV 22.1.2005 14:26:40
|
|
|
|
Gina
|
Jaz sem vedno po vsakem pregledu imela izcedek. Mi je pa tudi G vedno povedala, da bom in da naj se ne ustrašim, ker je tam pač to tudi videla. Je pa tudi možno, da gre za čep, ampak to potem lahko še kar traja, da gre zares.
|
|
|
|
Izcedek po pregledu odprtosti MV 22.1.2005 18:32:07
|
|
|
|
puri
|
Pri meni je bilo vse isto, samo da jaz pa nisem imela samo rjavega izcedka po pregledu, ampak prav kri! Ginekolog je rekel, da to ni nič narobe in da je do poroda lahko še en teden in sem šla domov! Doma mi je pa kri začela še bolj tečt in trebuh mi je otrdeval! Rodila sem še isti dan!:) Ja, kmalu boš v naročju držala svojega pikca! Čim lažji porod ti želim!!:) lp
|
|
|
|
Izcedek po pregledu odprtosti MV 22.1.2005 20:48:49
|
|
|
|
Seven*
|
Andra. Pazi, vendar bolecina v krizu je ze lahko popadek! Bodi pozorna!
|
|
|
|
Izcedek po pregledu odprtosti MV 22.1.2005 22:43:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Hojla! Hvala, punce, za tolažbo, da ni nič zelo narobe. Pri meni se izcedek nadaljuje, vendar v blažji obliki. Dvakrat me je danes tudi zašraufalo, kot pri menstruaciji in potem sem že sedela na WC-ju, ker me je pognalo. To se je zgodilo v presledku 5 ur, drugače pa vse po starem. Mogoče pa se res kaj pripravlja. Bomo videli, kaj nam bo prinesla današnja noč. Andra, kako je kaj s teboj? Si že na poti v porodnišnico?:bravo:bravo: Bye, Blacky s :duda:
|
|
|
|
Izcedek po pregledu odprtosti MV 23.1.2005 8:41:56
|
|
|
|
puri
|
Blacky, a si še doma, glede na to, da si mogla včeraj na WC, ker to je tudi eden od znakov, da se bo kmalu začelo! Ko se je meni to zgodilo, sem šla še isti dan:) Srečno!:rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?