GoYa
|
Pozdravljene, vem da se je o tem že kar nekaj pisalo, ampak jaz sem še vedno zaskrbljena. Prejšnji teden v torek sem imela čiščenje v 11t nosečnosti. Pred tem nisem nič krvavela in ni bilo nobenih znakov, da bi lahko bilo s plodom kar koli narobe. Po posegu sem kar močno krvavela in so mi v bolnišnici dali neke kapljice za krčenje maternice. Kravitev se je po tem ustavila. Preden sem šla domov, me je prišel obiskat še moj G in mi rekel, da bom imela še par dni izcedek in potem ne smem več krvaveti. Če se bodo pojavile bolečine, krči ali krvavitev naj ga takoj pokličem. No, prejšnji teden sem strogo doma počivala in imela čisto malo rjavega izcedka. V soboto zvečer pa sem kar naekrat začela krvaveti. Ker je bilo že pozno nisem hotela klicati G domov, čeprav mi je dal svojo gsm številko. V nedeljo je bilo malo bolje, danes sicer tudi, vendar se sem pa tja spet pojavi svetla kri. Danes se klicala G pa je nedosegljiv, ambulanta ravno tako, tako da predvidevam, da so na dopustu. Ali je imela katera podobno izkušnjo? Ali je možno, da sem začela krvaveti, ker sem po 4 dneh strogega počivanja postala malo bolj aktivna (kratki, počasni sprehodi, kuhanje kosila - torej na nogah nekaj časa). Skrbi me le zato, ker je G rekel, da ne smem več krvaveti. Zdaj je pa nedosegljiv in ne vem, na koga naj se obrnem. Ojej, sem se rapisala :ups: Mi prosim poveste vaše izkušnje, ker me bodo mogoče malce pomirile. Hvala in lp, GoYa
|