Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Izcedek oz. rahla krvavitev, test in prvi pre... 27.1.2006 20:50:32
|
|
|
|
Liona
|
Ojla, po krajšem premoru se spet oglašam. Ko sem že čisto obupala in oputila misel na vsaj še za en mesec, se je spet vse obrnilo na glavo. naj bi dobila slabih 14 dni nazaj. Ni je bilo. Rezultati testov so bili čisto čudni. Prvič je First Sign pokazal , naslednji popoldan je bil CB negativen, pojavil se je rjav izcedek, ki je trajal tri dni, četrti dan je bil močnejši (tudi še ponoči), potem pa spet izredno šibek. Ker imam ponavadi zelo močno (zlasti prve tri dni) sem sklepala, da sem se prehladila in je bila mogoče zato šibkejša. Šla sem na smučanje za tri dni, tam doživljala občasno slabost (sploh en dan po kislem zelju, sem mislila da se bom zadušila od kisline). V četrtek sem prišla domov in doma sem imela še en BC mini. Naredila sem ga bolj za "hec", saj sem izključila s tistim močnejšim izcetkom. Ampak test je pokazal . Sicer drži, da je bila druga črtica čisto svetla in tanka, ampak test sem delala popoldne, po hrani, dveh kavah in ogromni količini popite vode. Sicer imam tudi ostale simptome (boleče prsi, občutljive bradavice, občasna špikanja, slabost-včasih in grozno lakoto-na žalost ) Poklicala sem G oz. sesto, ki tam dela (in je na srečo družinska prijateljica). Naslednji teden v četrtek naj bi šla že na ultrazvok. Ali ni to malo prehitro (zadnjo "pravo" sem imela 19.12.2005)? Pozdravček vsem, Liona
|
|
|
|
RE: Izcedek oz. rahla krvavitev, test in prvi... 27.1.2006 21:30:23
|
|
|
|
Naja30
|
Liona, čestitam, si nova . Ful sem vesela zate.
|
|
|
|
RE: Izcedek oz. rahla krvavitev, test in prvi... 27.1.2006 21:50:32
|
|
|
|
Monika79
|
Liona lahko ti še enkrat čestitamo za , ko pa boš prišla od G pa nam še povej kaj je videl uživaj v lp Moni
16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji. Preden je bila spočeta - sva si jo želela, še preden je bila rojena - sva jo ljubila, in komaj se je rodila - bi zanjo umrla. TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA! M.Hawkins
|
|
|
|
RE: Izcedek oz. rahla krvavitev, test in prvi... 27.1.2006 22:02:35
|
|
|
|
Anonimen
|
mislim, da si kar nova ...pa poročaj mal, ko boš od g. Nati
|
|
|
|
RE: Izcedek oz. rahla krvavitev, test in prvi... 28.1.2006 0:08:32
|
|
|
|
KODA
|
čestitam
|
|
RE: Izcedek oz. rahla krvavitev, test in prvi... 30.1.2006 9:01:31
|
|
|
|
girly
|
najprej čestitke ja, res je malo zgodi, verjetno se srča še ne bo vidlo,ampak glede na to, da si mela izcedek, je že bolš, da te kr pregleda.se pa vid vsaj vrečka, če se srček še ne bo
|
|
RE: Izcedek oz. rahla krvavitev, test in prvi... 30.1.2006 18:52:09
|
|
|
|
emaa
|
čestitke
|
|
|
|
RE: Izcedek oz. rahla krvavitev, test in prvi... 31.1.2006 7:48:04
|
|
|
|
NATAŠI
|
Najprej tudi čestitke z moje strani Jaz sem imela prvi pregled v 8 tednu, tako da zdaj se ti verjetno ne bo še nič videlo le vrečka... v 8 tednu pa vidiš že srček in velikost... Izcedek (če je bil bolj v blagi obliki) je pa verjetno vgnezditev.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.