|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izcedek iz ušesa
17.3.2008 21:53:17   
gumbek
Popoldan sem opazila da je najmlajšemu se kar ulilo rumekaste sluzi in me zanima kaj je to. Vročine nima nič ne toži da ga boli in lepo spi pa iz ušesa mu ne teče več.

Firbec sem!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izcedek iz ušesa
17.3.2008 22:13:02   
ona
Če bi bilo vnetje,bi imel vročino,pa bolelo bi ga!
Počakaj do jutri kaj bo,pa pejta k zdravniku,če ne neha!
Pa malo parafinskega olja nakapat ne bi škodilouser posted image

(odgovor članu gumbek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.3.2008 22:35:35   
vesel
POZOR!!Otroci imajo lahko vneto uho tudi brez vročine!!!!!

druzina je zame vse!!

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.3.2008 22:41:47   
šnucika
perforacija bobniča po vnetju....gnoj se je ven iztekel.Pomagajo antibiotiki in bobnič se hitro sam zaceli.

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.3.2008 10:30:37   
vesna_14
tudi mašemu je tekel gnoj iz ušesa pa sem ga peljala k P in je dobil antibiotik, rekla je da lahko da se mu je predl bobnič ali pa ima tako močno vnetje (ni pa imel nobene vročine nič siten , čisto normalen edino gnoj je teko ven)
Jaz bi ga peljala k P da ga pogleda. Glava je ipak glava

Lp

Dneve mi lepšajo moji trije mali sončki in možek....januarja 2010 pa dobomi še enega razgrajača...in tako nas bo veliko.

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?