|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izcedek iz dojk v nosečnosti
2.11.2006 21:21:35   
2 Sraki
Mene pa zanima koliko vas ima oz. če je sploh normalno, da imaš 3 mesece pred PDP že izcedek iz dojkuser posted image

Pri meni opazim že nekaj časa, en dan bolj drugi manj, večinoma pa samo iz ene dojke.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izcedek iz dojk v nosečnosti
2.11.2006 21:23:04   
mojčca
Ja, to je čisto normalna zadeva. Meni je v prvi nosečnosti začelo teči iz dojk v 20 tednu.

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.11.2006 21:28:59   
2 Sraki
Uf to je bilo pa hitro, sem se že bala da imam kar naekrat otvoritev novih mlekarn user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.11.2006 10:05:29   
Anonimen
Normalno,telo se pripravlja na prihod lakotnikauser posted image
Pa da ti že v naprej povem,da ne boš presenečena.Lahko se ti zgodi,da boš imela izcedek melziva celo še mnogo let pozneje po porodu,ko bo otrok
že velik.

(odgovor članu 2 Sraki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
4.11.2006 7:30:54   
jade1
To je čisto normalno, samo ne iztiskaj. Če je tega precej si daj v modrček blazinico za dojenje, da se ti ne bi mokri flekci poznali na oblačilih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.11.2006 10:17:02   
Alisa
Tudi jaz sem ena izmed vas. Ta izcedek mi je zače teči tudi tam okrog 20. tedna, tko da je to normelno.
Uporabljaj blazinice tko kot so ti punce že napisale.
Caw

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.11.2006 23:15:50   
MALINČICA
Jaz sem ga imela že nekje pri 16. tednu, se mi zdi!
Je pa res, da sem tudi pred nosečnostjo imela skoz zvišan prolaktin in mi je mezela taka tekočina ven iz prsi, ampak res čisto malo, dosti manj, kot pa zdaj!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?