|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izcedek iz dojk
28.9.2004 13:53:17   
rdečelaska
Pozdravljene!

Imam eno težavico, ki morda to sploh ni, vendar me skrbi, če je to v redu.
Že v 18 tednu nosečnosti sem opazila madeže na pižami in posteljnini v predelu dojk. Seveda sem takoj prebrskala knjigo v kateri sem prebrala, da ni to nič nevarnega.
Čeprav se mi to dogaja večinoma ponoči, mi je čez dan neprijetno in večkrat gledam, da se mi nebi pojavili kakšni flekci na bluzi. Ker sem šele v 20 tednu me skrbi kaj šele bo.
Naj dodam, da so se mi prsa povečala za dve številki in da ponoči spim brez modrčka.
Zanima me, če ima katera podobne izkušnje in kako naj to zakrijem oz. ali naj že sedaj uporabljam prsne blazinice, ki se uporabljajo pri dojenju.

Hvala v naprej za odgovore in nasvete.

Rdečelaska s svojo :duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Izcedek iz dojk
28.9.2004 13:58:32   
dory
No to je kolostrum...nic takega...meni se je zacelo dogajat nekje v 25.tednu...pa sem bla ful vesela, k sem mislila, da je to gotovo v povezavi z mlekom...da ga bo vec kot prevec :)...in ja...ne vem ce drzi ta teorija..pri meni je :)

(odgovor članu rdečelaska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Izcedek iz dojk
28.9.2004 14:01:30   
*metuljčica*
TUDI MENI SE TO DOGAJA, ŽE OD 25 TEDNA, SEDAJ PA JE TEGA VSE VEČ, PA SEM V 31 4/7.

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Izcedek iz dojk
28.9.2004 14:04:52   
Anonimen
Tudi meni se to že dogaja, in to sem prvič opazila v službi:ups:. Še dobro da sem imela s sabo jopico ki sem si jo potem ko sem opazila (kmalu), oblekla čez. MIslim da ni noben opazil, je pa zelo nerodno (pa še belo majčko sem imela). Sedaj nosim malo debelejši moderček, tako da ne more priti skozi. Nameravam pa tudi kupit tiste blazinice za dojenje ki so pralne, za tiste moderčke ki so bolj tanki.
LP
Tasha

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Izcedek iz dojk
28.9.2004 14:05:15   
nikitta
vse je ok! Blazinice so rešitev, ki ti dajo sproščen občutek in vsekakor ne boš imela madežev na bluzah... Uživaj;)

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Izcedek iz dojk
28.9.2004 14:06:33   
dory
tasha 1,

odsvetujem pralne blazinice,ker so manjse in debelejse in na dalec vidne....jaz sem imela slabe izkusnje z njimi....vsak me je pogledal direkt v tisti predel...pa sem kupla chichotove za enkratno uporabo...zakon so..

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Izcedek iz dojk
29.9.2004 8:19:20   
Anonimen
Hvala za nasvet! Bom pa potem raje kupila tiste za enkratno uporabo.
LP
Tasha

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Izcedek iz dojk
29.9.2004 9:17:33   
dory
Bos vidla da so boljsi in bolj udobni..in neopazni :)

Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?