|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izcedek in vonj...
22.1.2008 15:32:48   
Tini75
Pozdravljene

Od 16. tedna naprej me spremlja povečan izcedek iz nožnice, ki je rumeno-bele barve in ima vonj po kislem. Torej niti ne smrdi, pa tudi diši ne. Nekje sem prebrala, da bi naj bil izcedek brez vonja. Pa je to res user posted image Kakšne so vaše izkušnje? Malo se pač bojim, da ne bi imela kakšenega vnetja. G je sicer rekla, da je moj izcedek povečan, ampak ji zgleda normalen.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izcedek in vonj...
22.1.2008 15:39:25   
Anonimen
Jaz sem noseča 21 tednov in imam tudi zelo povečan izcedek,ki pa je včasih tudi take barve kot opisuješ ti.Pa tud kr smrdi,tako da moram nositi čez dan vložke in se večkrat na bideju umit,ker če se nebi bi sam sebe nejbrž zavohala.Sem pa glede tega vprašala mojo g pa je rekla,da je lahko izcedek v nosečnosti povečan.Če bi pa imela kako vnetje te bi pa itak nožnica srbela,no saj mene je ko sem ga imela.Pa tak pekoč občutek imaš.Če je pa izrazito rjave barve pa le vprašaj svojega g.Lep pozdrav.

(odgovor članu Tini75)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
22.1.2008 16:12:53   
maja24
Baje če smrdi po kislem je to kao dobr ni nčhudga,saj tko je Pušenjak razlagov eni ženski ki je zarad tega spraševala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.1.2008 19:24:01   
Naja30
Jaz imam tudi že dva dneva tak kiselkast izcedek, bolj kot ponavadi. V user posted image  je čisto normalno, da se v 2. tromesečju izcedek poveča. Če pa je še pekoč in srbeč, pa gre za vnetje.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.1.2008 19:35:22   
maja24
Sam da na kislo potegne je OK, k nej bi kao uniču bakterije

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.1.2008 19:41:15   
vaney
jaz sem ga imela celo nosečnost, bolj sem šla proti koncu, več ga je. sem to omenila ginekologinji, pa je rekla, da je to normalno. ne sme pa biti zelen.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......