|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izcedek - prosim za pomoč
15.1.2008 10:58:41   
anchy82
Ker je to moja prva user posted image , me zato tudi zanimajo stvari, ki se morda vam zdijo čisto vsakdanje... Noseča sem 6 tednov, pregled pa imam 23.1. Že skoraj dva tedna me muči izcedek iz nožnice, ki pa ga je več - skoz imam bolj občutek, kot da bo prišla tečka, vendar me nič ne boli - in je krem barve (ni rjav!). Ves čas pa nosim čisto navadne(neodišavljene) dnevne vložke. Ko pa grem na WC in si s papirjem obrišem, ni vidit nič drugega kot brezbarvni izcedek. Ali je to normalen pojav v začetku nosečnosti ali bi se morala obrniti na svojega ginekologa? Hvala za vaša mnenja in lepo user posted image s čim manj tegobami vam želim!!!!

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 16.1.2008 5:50:44 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: IZCEDEK - prosim za pomoč
15.1.2008 11:10:32   
ursy78
jaz sem ga imela tudi,tam nekje do 12 tedna,potem pa se je stanje umirilo.vem pa da sem G.vprašala kaj naj,mi je rekla da je to čisto normalno,ter da se bo počasi nehalo.in se je resuser posted image

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.1.2008 11:33:14   
anchy82
Ja, hvala! Jaz tudi upam, da se bo to resnično umirilo, ker mi gre grooozno na živce - skoz hodim na wc, da se mi slučajno ne bi pojavila user posted image ....user posted image user posted image user posted image user posted image Aja, pa še to... Sama sem naredila LE en test CB, zdaj pa se mi porajajo čudne misli - kaj pa če mi je narobe pokazal???? user posted image Sicer nisem imela pred zanositvijo nobenih težav (ne ss, ne tablet za zdr.neplodnosti). A bi bilo to sploh mogoče? Zadnji dan user posted image sem imela 2.12. user posted image . Prvi pregled pa imam drug teden in že komaj čakam...

(odgovor članu ursy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.1.2008 11:38:59   
*mancaG*
glede testa!jz sem nardila4!pa do 20t nisem mogla vrejt, da sem resuser posted image !
izcedek, jz ga mam celo nosečnost, prozornega, belega-pa ni nikol g rekla da bi blo kej narobe!
punca sj bo vse lepo!do 1 pregleda pa grejo mal živčki sm se jz tud sekirala, ampak je blo kul-sj bo pr teb tud-vrjemuser posted image

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?