|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izcedek
5.4.2011 14:12:15   
TRAPKO
Pozdravljeni,

sem nova in rabim pomoč. Zadnjo men. sem dobila 10.3.2011 in do sedaj je še ni,je pa točna ali jo dobim prej.
Kar pa me skrbi je to,da že zadnje tri dni imam ogromno blega gostega izcedka in prav kaplja. Ni pa se to še zgodilo. Kaj to pomeni?Ali je možnost da sem zanosila?

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 5.4.2011 14:46:18 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: IZCEDEK
5.4.2011 14:24:04   
Anonimen
kaj to pomeni -marsikaj , od vnetij naprej. Je možnost da si zanosila- vedno je možnost da ženska zanosi,če ima nezaščitene spolne odnose

(odgovor članu TRAPKO)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
5.4.2011 16:41:23   
Medea10
Jaz bi šla k G. Mogoče je vnetje, če imaš pa sum da si noseča pa ti G lahko da napotnico za laboratorij in boš 100%.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.4.2011 11:48:49   
aqua77
Naredi test, pa boš vedla če si noseča.

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?