|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izcedek
1.6.2005 10:02:43   
Anonimen
No kot veste sem 3 dni čez rok in danes zjutraj sem opazla na stranišču izcedek , ki je bil nekoliko rjav.Pa sem pomisla, da je mogoče od včeraj od :sloncek:, potem pa sem drugič tudi videla izcedek,le malo manj.Ali je to to?:zmeden2:
Kaj naj naredim:zmeden:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Izcedek
1.6.2005 10:05:10   
Anonimen
Narediš nič, le pridno čakaš na popadke. Lahko pa je tudi od :sloncek:. Jaz sem ga imela vedno po pregledu pri g. in to kar močno. Je baje normalno. Lahko pa je začetek veselega dogajanja.

Javi se še, pa ni razlogov za paniko...še!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Izcedek
1.6.2005 10:08:10   
Lana_s
Čičaj in čakaj;)

Sreeeečno:bravo::rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Izcedek
1.6.2005 10:11:13   
Anonimen
Pa joj če čakam že od nedelje:)-:):)-

Malo me boli trebuh, ko grem na stranišče imam pa občutek, da me tišči na blato.No torej bomo čakali še malo:bravo::)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Izcedek
1.6.2005 10:13:46   
Anonimen
Ja, jaz sem imela tudi rok v nedeljo, pa so mi potem v četrtek sprožili porod, ker sem imela naenkrat premalo plodovnice. Sicer je ni nič izteklo, a je moj mali piki očitno postal žejen notri in jo je malo spil. Mogoče pa boš tudi ti dobila svojega :duda: v četrtek.

Potrpljenje, punca, tolaži se s tem, da lahko traja le še 10 dni.
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Izcedek
1.6.2005 10:22:12   
NinKa
Po vsej verjetnosti ti je čepek "odletel" kar pomeni, da je porod pred vrati.

Pri men je trajalo 3 dni po tistem ko je čepek "odletel". Ko sem bila na CTGju je zdravnik rekel, da se to zgodi, da ni nič narobe, le da se vidiva kmalu ali čez 2 dni....videla sva se isto noč.:)-

Čičaj čakaj in uživaj. Kmalu boš mama.
:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Izcedek
1.6.2005 10:29:55   
Blink1
Nina...možno da je čepek.

Da ti opišem mojega...to je bila ena kepa rjavo rdeče sluzi, ki se je naenkrat "vsipala" ven, ko sem šla v porodnišnici akat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Izcedek
1.6.2005 10:40:27   
Anonimen
Nina, tudi pri meni se je moj čepek odluščil v 2 delih. Prvič je bilo še doma, pa ga je bilo precej veliko, ampak samo na wc papirju, ko sem se obrisala, drugič se mi je odluščilo v porodnišnici. Na blato me je neprestano tiščalo, to pomeni, da se ti prazni črevo. Očitno se nekaj dogaja. A popadkov še pa ni? Te nič ne šraufa, kot da bi imela drisko?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Izcedek
1.6.2005 10:46:16   
Anonimen
Niti ne, vse skupaj bolj zgleda kot da me boli trebuh,pa tezko se na skoljko namestim:)-:ups:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Izcedek
1.6.2005 10:47:48   
Anonimen
Pa te boli v presledkih ali kar skoz?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Izcedek
1.6.2005 10:52:17   
Anonimen
V doooooooooolgih presledkih:)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Izcedek
1.6.2005 10:52:18   
Anonimen
V doooooooooolgih presledkih:)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Izcedek
1.6.2005 10:52:46   
Anonimen
ups:ups:zakaj pa zdaj to:zmeden::grrr:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   Izcedek
1.6.2005 10:58:52   
Anonimen
A lahko še enkrat, prosim? Ni možno prebrat, če napišeš samo dvakrat!!! :)-:)-:)-

Nina_nana bo pa mamica!!!!! Ampak naj te še potolažim! Jaz sem prve popadke dobila v ponedeljek, rodila sem pa v četrtek ob 2.38. Čepek se mi je odluščil v torek zvečer in v sredo popoldne. Popadke sem imela v doooooooolgih presledkih (zadnja dva na 45 in 41 minut) še v sredo zvečer, tik preden so me odpeljali v porodno sobo. Tam so ugotovili, da sem že za 3 prste odprta.

Pa vseeno pravim, da je moj porod minil hitro in da je bil zelo zelo lahek!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   Izcedek
1.6.2005 11:01:55   
Anonimen
Hehe, že komaj čakam joj!9nebesa:bravo:
Upam, da bo čim prej, da vidimo kaj bo :modri: ali :roza::)
Kje pa morem it v porodnišnico?Zadnjič mi je dr. rekel da v 1 nadstropje menda:zmeden2::ups:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   Izcedek
1.6.2005 11:29:22   
Anonimen
Evo, malega sem dala spat, zdaj pa se lahko mirno pogovarjam po RR. V 1. nadstropje greš na dnevne preglede, kjer si že naročena recimo za CTG ali pa kaj podobnega. Če pa greš rodit, pa greš kar v pritličju v porodne sobe, tam, ko so ti jih kazali v materinski šoli.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   Izcedek
1.6.2005 11:50:08   
Blink1
Če greš pa ponoči, pa šri nočnem vhodu noter. Pozvoniš inpride sestra:bravo::bravo:

Ej...pa ne parkinga iskat...Kar noter se zapeljita. Pa fejst dihaj in pihaj v avtu:)-:)-

He he...sem še jaz na trnih:ups::ups: kar podoživljam tele stvari....

A Skutica?? A greva pomagat dihat:)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Izcedek
1.6.2005 11:53:20   
Anonimen
Hehe,vi2 se kar delajta norca ja,ko je vse že za vama!Vsaj prvič no:)-:bravo:9nebesa
Sej ni panike, edino kar me muči je to da hodim na wc ogromno!:grrr:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   Izcedek
1.6.2005 12:00:07   
Blink1
Ej Nina...bi šla namesto tebe....:)- Pa baje nekak ne gre:zmeden2:

He he...drži se...jaz grem zdaj delat...Ti pa rodit!!

Držim pesti:miska:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Izcedek
1.6.2005 12:02:01   
Anonimen
Grem jaz ležat, ker mi bolj paše kot pa da tu sedim:)

Upam, a bo torej danes kaj, sicer pa ko bo kaj se slišimo!9nebesa

Lp, nina:nosecka:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   Izcedek
1.6.2005 12:45:04   
Anonimen
Joj, jaz bi tudi šla še enkrat nazaj v tisti junij, ko sva z Niniko sedele pred slaščičarno na Slovenski in uživali... dve nosečnici z veliiiiiiiiiikima trebuščkoma! Zdaj se pa moj že plazi in še malo mu manjka, da bo shodil... Sicer pa, saj sva se že zmenli, čez dve leti jovo na novo, kaj? Pa spet bova tako planirali, da bova imeli poletne malčke, a ne?

Ja, kar se parkinga tiče, res ga ne iskat, ampak samo noter zapeljita, tvoj naj pove, da rojevaš in ko mu bo oni zatežil, da mora takoj ven preparkirat, pa samo zmigajta z glavo in rečita: "Seveda, seveda!" in pozabita nanj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   Izcedek
1.6.2005 13:28:39   
pravljica
ne morem si kaj, da ne bi še jaz kaj napisala...koliko prej se lahko začne to "šraufanje"?...mene je danes ponoči in zjutraj...kot da bi mogla it na wc in bi imela drisko - pa potem ni blo treba it...sem bla prepričana da so ble prebavne motje...zdaj pa ne vem več...sem pa v 36.t :zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Izcedek
1.6.2005 15:39:48   
Blink1
Joj Pravljica...nimam pojma...pri meni je slo ful hitro, pa v 42. tednu sem bila, tako da ti ne morem pomagat:zmeden2:

Skutica:bravo::bravo: Zmenjeno....zdaj pa lahko ta male hcoj vzamema:):) Cez kaksno leto pa bos ti nosecka, jaz pa simulantka:)-, pa greva skup na coffee:love:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......