|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izcedek
17.11.2007 13:58:20   
Bingica
Hello!

Jaz sem pa vstopila v 11 teden nosecnosti in ze od 5 tedna jemljem oz. si dajem v noznico svecke prometrium, ki mi jih je po prvem odmrtju ploda predpisal dr. Merlo.

Cel cas imam iz noznice bel in prozoren izcedek. Stekam, da bel, ker so tudi svecke bele, skrbi me malo za prozornega. A je to kaj narobe?

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 18.11.2007 8:58:22 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: IZCEDEK
17.11.2007 14:00:24   
sonchek
..jaz imam že celo nosečnost prozoren izcedek, včasih več vsahih manj..prisoten je pa skoz...in to naj bi bilo v nosečnosti tudi normalno...razen če bi ratal rumenkast, zelenkast in smrdeč...tisto je pa potem vnetje...

Pa srečno naprej..

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Bingica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.11.2007 14:07:14   
lelaval
V user posted image  je povečan izcedek normalen. Če pa gre za kakšno vnetje, pa se boš zdravila.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Bingica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.11.2007 18:48:48   
bina30
Hvala bogu, da je prozoren. To je v nosečnosti normalno. Če je rumen, zelenkast ali če ima čuden vonj, potem je treba po zdravila.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.11.2007 18:33:21   
maja24
Tut jest jemlem oz si vstavljam prometrium pa mam skos po njem izcedek(kar gre not mora tut vn).Tok da brez panikeuser posted image

(odgovor članu bina30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.11.2007 19:18:59   
Bingica
Maja24, in kaksen je ta tvoj izcedek? Meni je zdaj ratal malo rumenkast.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.11.2007 19:36:20   
Naty*
Bingica js sm si tud vstavljala Prometrium do polnega 12. tedna (mam tud Merlota). Barva izcedka je bla bele pa malo prozornega vmes, pa do rumenkastega. Tud sedaj ko sm že zdavnaj nehala mam še vedno kdaj pa kdaj rahlo rumenkast izcedek, pa je na pregledu vedno vse vredu.
Tko da verjemi...vse je vredu, dokler ni kake res čudne barve, al pa da maš še pekoč občutek zraven. Lepo nosečnost ti želimuser posted image !

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Bingica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.11.2007 20:20:16   
Aurea
prozoren izcedek je normalen v nosečnosti.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.11.2007 8:27:13   
maja24
Ja se strinjam z Naty.Dokler je bel ,prozorn je u redu boj se rjavega.

(odgovor članu Bingica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?