HuAnita
|
Ne vem, če spada med vzgojo, me pa zanima vaše mnjenje. Hči (3, 5-let) zelo rada posluša pravljice. Zdaj ima tudi CD, je pravljica o Šivilji in škarjicah, zraven pa opazuje slike v knhjigi, ki jo tudi ima. Danes kuham, pa joče (je doma, preboleva virozo). Tuli. Jo vpraššam, kaj je, pa je rekla, da je grajska gospa tako hudobna, grda do Bogdanke (šivilje), ji razložim, da Bogdanki ni nič hudega, saj pozna pravljico, da ia dobro srce... Se umiri.Posluša naprej... Pa čez kako minuto spet joooook. Nikakor je nisem mogla umiriti, samo hlipala je: grajska gospa je grda, hudobna, bojim se za Bogdanko tako da je v joku, po več kot pol ure, v mojem naročju zaspala. Ok, sme smilisla, saj bo pozabila,, pa ne. Še potem se je popoldne med sprehodom spomnila in tako tulila čez mesto, da mi je bilo res že nerodno. Malo se je zaigrala s prijateljem, zdja pred spanjem pa spet, tulila, še zdja ko spi, hlipa zen tak tragični obraz dela, malo sem jo sprva sumila, da glumi, ampak potem pa take solze in nikakor umiriti???? Jo cartam, ne pomaga, razložim, nič.... Ne vem, kaj naj, če bo še jutri imela izpade?
|