honey
|
Sicer nimam velikih izkušenj z dr. Reševo, ker sem bila pri njej samo 1x - ko sem imela ss, ampak takrat se mi je zdela zelo profesionalna. Poznala sem jo pa še od poroda in se mi je zdela super. Pred 1,5 meseca sem bila pa pri dr. Bavčarjevi, ki nadomešča dr. Reševo in moram reči, da se bom prepisala takoj, ko dobim izvid PAP - ker to pa ni za nikamor. Prišla sem k njej zato, ker že 3. mesec nisem imela menstruacije. Takoj na začetku sem ji povedala, da nisem noseča, ampak ona me je tretirala, kot da sem. O.k., potem sem ji nekako utupila, da nisem noseča, da naj pogleda, kaj je narobe, zakaj nimam menstruacije. Mi je naredila UZ in mi rekla, da je sluznica zadebeljena, da naj bi menstruacija prišla kmalu, da če je pa v roku 3 mesecev ne dobim, pa naj pridem nazaj Se pravi, da bi morala po njeno čakati pol leta, da dobim eno k menstruacijo. Potem sem ji povedala, da se trudiva za 2. otroka že več kot 1 leto in ona meni, da to pa res ni veliko in da naj, če v roku 1 leta ne zanosim, pridem spet Pa je videla, da nisem več ravno med najmlajšimi. Potem sestri, ki je bila pri pregledu 2,5 mes. noseča, ni odkrila mioma, ampak so ji ga čez 2 dni na urgenci, ko je začela krvaveti - miom je bil velik pa 5 cm In potem ji še reče, da to ni nič takega, ko pa sem jaz imela miom v 5. mesecu nosečnosti, je bila cela panika. V glavnem, o dr. Bavčarjevi nimam dobrega mnenja, žal. Dr. Merlota sicer ne poznam, ampak preden sem šla rodit, me je enkrat pregledal in ojoj, sem mislila, da mi bo otroka kar ven potegnil. Ne vem, mogoče je bil samo takrat tako grob, ampak res, sem slišala tudi od drugih, da je zelo grob. Vsaj do porodnic, kako je z njegovimi pacientkami pa ne vem. Je pa ena kolegica, ki hodi k dr. Jordanovi in je zelo zadovoljna z njo. Tako da jaz bom poskusila najprej pri dr. Likarju, če se bom lahko prepisala k njemu, drugače bom poskusila pa pri dr. Jordanovi. Nekje mi bo že uspelo.
|