|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Iz zibelke v kinderpet
5.1.2008 18:00:02   
Klarita
Včeraj smo našega fanta selili iz zibelke v kinderpet. Spali nismo skoraj nič, ker se je vsako uro prebujal. Saj ko sem mu dala dudo, je zaspal nazaj, ampak šok mi je bil, ker smo spali že celo noč. Danes popoldan sem ga spet dala v kinderpet, samo da bi se čimprej navadil.
Kake izkušnje imate kaj s tem?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Iz zibelke v kinderpet
5.1.2008 18:50:21   
Lunca1
Mi s tem nismo imeli večjih problemov in je pri 2 mesecih zaključila s koškom in pristala v posteljici. Sem jo pa že prej večkrat čez dan dala spat v posteljico, tako da je je bila v bistvu že navajena.

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.1.2008 19:34:16   
soncipunci
tudi mi smo dali našega otročka včeraj iz zibke v posteljico, pa smo lepo spali. najprej sem bila skeptična, če mu naj uvajam spremembo ravno na dan, ko smo imeli hude probleme s krči, pa je vseeno ratalo. user posted image  in smo spali celo noč. user posted image user posted image res pa je, da smo ga že od rojstva dajali čez dan počivat vanjo. bom videla, kako bo danes...user posted image

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.1.2008 19:36:24   
Petraa
Nimamo težav,ker še vedno spi z namauser posted image

(odgovor članu soncipunci)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.1.2008 19:46:26   
Klarita
Mogoče je res napaka, da je bil navajen zibelke (ki se je veliko zibala user posted image ), to sem res kriva sama. Čez dan pa je spal kar v dvignjeni stajici, ki se tudi ne ziba. No, bomo videli kako bo danes, mogoče bom spala vsaj pol noči v enem kosu.

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.1.2008 20:00:55   
Anonimen
Kaj je to KINDERPET?
Prvič slišimuser posted image

(odgovor članu Klarita)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
5.1.2008 20:23:09   
VesnaLana
IZVIRNO SPOROČILO: Mikena08

Kaj je to KINDERPET?
Prvič slišimuser posted image

Otroška posteljica.

Mi smo našo od začetka imeli v posteljici tako , da sedaj nimamo nobenih problemov.

Vedno misli na to kar imaš in ne na tisto česar nimaš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.1.2008 21:27:54   
klaja
Pri nas ni bilo težav, smo jo pa preselili nekje pri 4 mesecih. Sma pa včasih kinderpet tresla user posted image , da je lažje zaspala, ker je bila v zibelki navajena zibanja.

(odgovor članu VesnaLana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.1.2008 22:04:50   
Anonimen
Ko sem bila v P mi je ena sestra povedala, da otročki nočejo spati v svoji posteljici, ker ne diši po mami. Zato jim dajo kakšna 2 dni staro prevleko od polštra v posteljico.

Pri nas prakticiramo skupno spanje. Se ponoči stiskava skupaj, tako da ni panike.

Poskusi s čim, kar diši po tebi.

(odgovor članu klaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
5.1.2008 22:54:39   
ALEKSA13
Tudi pri nas s selitvijo iz zibelke v posteljico ni bilo težav. Se mi zdi, da v posteljici spi še bolje in več ko v zibelki.  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.1.2008 17:14:30   
Klarita
Danes je bilo sicer malo boljše, ampak še vedno ne tako kot prej. Zbudi se prej in tudi večkrat vmes. Ko se zbudi vmes, še duda malo zaleže, da zaspi nazaj, zjutraj pa ne zaleže več nič razen, da ga dam k sebi v posteljo, da lahko še malo skupaj spiva. No, upajmo na boljše spanje. Sedaj ga tudi čez dan večkrat dam spat v kinderpet, samo da se čimprej navadi.

(odgovor članu ALEKSA13)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.1.2008 21:21:25   
december06
Mi smo imeli podoben problem. Le da se naša zibka ni guncala. Ko smo ga pri skoraj treh mesecih prestavili v kinderpet se je prvo noč tudi skozi zbujal in ni hotel spati. Prej pa smo tudi že spali celo noč z enim hranjenjem. Nasledjo noč sva mu dala vse igrače (vrtiljak, metuljčka...), ki so obešene na rob postelje stran in je bilo bolje. Je pa bilo vsako noč nato bolje. Saj bo, samo navadit se mora. Čez dan ne zaspi v kinderpetu. Čez dan spi na najini postelji in imamo prižgano glasbo (imamo enosobno stanovanje) v kinderpetu pa se igra z vsemi igračami, ki jih gor navesimo. Tako, da bo ločil dan in noč.

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.1.2008 0:11:52   
Klarita
Ko sem že mislila, da bo mogoče danes boljše, sem se hudo zmotila. Naš fant je bil tako zaspan, da bi moral spat najmanj "celo noč". Ob 21.30 je zaspal brez problema. Najprej se je zbudil okoli 23.00, sem mu samo dudo dala v usta in je spal naprej, potem še enkrat ob 23.20, okrog 23.45 pa se je zbudil in neutolažljivo jokal. Nisem vedela ali ga kaj boli ali je to zaradi posteljice. Dala sem mu čaj za pit in ga samo cartala. Ko sem ga z dudo malo potegnila po spodnji dlesni je samo mirno poslušal cviljeje dlesni ali pa mu je to pasalo? Kaj pravite ve?  

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.1.2008 8:28:12   
*tajda*
IZVIRNO SPOROČILO: ALEKSA13

Tudi pri nas s selitvijo iz zibelke v posteljico ni bilo težav. Se mi zdi, da v posteljici spi še bolje in več ko v zibelki.  

Mojega user posted image  čaka selitev iz zibke v posteljico ta teden in močno,močno upam da bo tako kot pri tebi aleksauser posted image

(odgovor članu ALEKSA13)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.1.2008 12:46:16   
urskas
MOji dve punci sem iz košare preselila v posteljo pri obrih petih mesecih, ob tem sem ju preselila iz spalnice v otroško sobo in pri obeh opazila zadovoljstvo pri spremebi. In glede tega ni bilo nobenih problemov.

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.1.2008 22:40:13   
prolet
Pri nas je bilo uvajanje za posteljico sledeče:
- velikokrat sem jo čez dan položila vanjo in se z njo igrala, da se je malo navadila in da je spoznala, da je lahko v posteljici tudi zabavno
- na eno stran posteljice sem ji dala pliškote, tako da so malo zadušili velik prostor (po eni strani jo je zibka že utesnjevala, posteljica pa je bila po drugi še vendo prevelika)
- eno uro pred spanjem sem si dala njeno nonico za modrc, da je dišala po meni, lahko daš tudi pleničko, ki jo ima pod glavo če nima nonice

Upam da ti tole kaj pomaga, čim več uspeha, čim prejuser posted image

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 16
9.1.2008 17:12:28   
Klarita
IZVIRNO SPOROČILO: prolet

Pri nas je bilo uvajanje za posteljico sledeče:
- velikokrat sem jo čez dan položila vanjo in se z njo igrala, da se je malo navadila in da je spoznala, da je lahko v posteljici tudi zabavno
- na eno stran posteljice sem ji dala pliškote, tako da so malo zadušili velik prostor (po eni strani jo je zibka že utesnjevala, posteljica pa je bila po drugi še vendo prevelika)
- eno uro pred spanjem sem si dala njeno nonico za modrc, da je dišala po meni, lahko daš tudi pleničko, ki jo ima pod glavo če nima nonice

Upam da ti tole kaj pomaga, čim več uspeha, čim prejuser posted image

Sigurno bom to poskusila, hvala za izkušnje, ti poročam kako se bo pri nas obneslo. user posted image

(odgovor članu prolet)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?