Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Iz porodniške na porodniško 19.1.2006 15:00:31
|
|
|
|
sazi
|
Vedno se gleda prejemke 12 mesecev pred nastopom porodniške (prejemke, od katerih so plačani vsi prispevki - torej če je tvoj dohodek porodniška, potem šteje ta). Ni mi pa jasno, zakaj bi bila porodniška toliko manjša od plače, saj je tudi izračunana iz starih plač - razen če si bila pred nastopomn zelo dolgo na bolniški ali pa če nisi bila zaposlena vseh 12 mesecev prej, potem se pa res pozna. Torej, ko boš nastopila novo porodniško, ti bodo gledali 12 prejemkov za nazaj (torej porodniške).
|
|
|
|
RE: Iz porodniške na porodniško 19.1.2006 15:23:08
|
|
|
|
lelaval
|
Mislim, da je malo manjša - glede na to, da so za prvo porodniško vzeli osnovo zadnjih 12 plač, za drugo pa 12 porodniških izplačil. Morda pa se motim
|
|
|
|
RE: Iz porodniške na porodniško 19.1.2006 19:40:09
|
|
|
|
Anonimen
|
A od porodniške pol ne vzamejo osnove, kot pri plači?? Če jo, pol sem še na boljšem, če pa vzamejo izplačilo, pol bo bi blo pa hudo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?