Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Iz lupinice v avto sedež! 3.11.2005 20:15:07
|
|
|
|
frutka_
|
Malega smo dali v tavečji sedež pri 6-h mesecih, ker je imel dovolj kg pa zelo velik fantek je in mu je jajčka sploh v zimskih oblačilih postajala pretesna. Ima Romer, ker ga nekako najbolj priporočajo ampak menda ni neke razlike z maxi cosi-jem. Meni se zdi pomembno predsem to, da se poleže brez problema in da se mali v njem dobro počuti pa seveda da je varen. Za sedeže od 9-36kg pa nisem preveč navdušena.
|
|
|
|
RE: Iz lupinice v avto sedež! 3.11.2005 20:20:17
|
|
|
|
Minkaa
|
Romer in Maxi Cosi ne izdelueta avtosedežev v velikosti od 9-36 kg. Ampak samo od 9-18 kg. Drugače pa imamo mi maxi cosi Priori XP in smo ultra zaenkrat zadovoljni. Imamo ga dober teden
|
|
|
|
RE: Iz lupinice v avto sedež! 3.11.2005 20:37:29
|
|
|
|
StBarbara
|
iz lupinice smo ga dali pri 9 mescih. Imamo pa maxi cosi priori xp 9-18kg in smo super zadovoljni priporočamo
|
|
RE: Iz lupinice v avto sedež! 3.11.2005 20:46:44
|
|
|
|
Nia30
|
Mi imamo Römerja, uporabljat pa smo ga začeli pri 6 mesecih. Glede sedežev 9-36kg sem pa brala, da jih ne priporočajo ker se stolček toliko obrabi, da ni več povsem varen, ko otrok napolni tistih 36 kg oz. cca. 10 let. Sedež bi naj obvezno menjali po 5 letih. Lp Nia
|
|
|
|
RE: Iz lupinice v avto sedež! 3.11.2005 21:02:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo tudi sedaj prešli na avtosedež 9-36 pri starosti 9 mesecev. Znamke pa je Vario Nest in mu nič ne manjka, stal je 18.000 SIT v akciji. Malemu je bil tako všeč napram jajčki, da je zaspal v njem, še preden smo zapustili ulico.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?