Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Iz Ljubljane v Postojno 24.9.2009 13:20:17
|
|
|
|
milki
|
Tiste, ki ste iz Ljubljane, kako se je obnesla pot do Postojne? Ali ste prišle pravočasno, da ste lahko dobile EA? Jutri grem na predavanje v Postojno pa sem gledala in imam pribl 40 min do tja (po navigaciji) in se mi zdi kar dolga, ker mi je zadnjič G rekla, da baje če si preveč odprt ti tud ne dajo epiduralne? Me mal skrbi, da se ne bom vozila v postojno pol mi pa ne bodo dali epiduralne? Kaj pa cena, tiste ki ste pred kratkim rodile, ker so ene neki govorile, da se kao ne plačuje več, čeprav težko verjamem?
|
|
RE: Iz Ljubljane v Postojno 24.9.2009 14:37:47
|
|
|
|
veronikab
|
Jaz sem rodila aprila. V porodnišnico sva šla ponoči - odhod iz LJ ob 02:00h. Tam sva bila v 45 min s tem, da sta takrat bile na poti 2 zapore, ker so ceste popravljali. Sem bila kar srečna, da sva šla ponoči, drugače nevem kako bi bilo. Plačala sem 180 EUR in bilo je vredno vsakega centa. Kar se pa tiče EA in odprtosti - moja cimra je prišla rodit 2., je bila že tako odprta, da so ji rekli, da se ne splača dajat, ona je vztrajala, da hoče, so ji dali, in je res rodila 10 min po tistem, ko je EA prijela. Pa lep porod želim!
|
| Stran: [1] |
IME ZA PUNČKOguglaKatero ime za punčko bi izbrali?Tara (
20%)
Neli (
15%)
Mishel (
5%)
Lori (
5%)
Zala (
56%)
Število vseh glasov: 342Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!