Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Iz LJ-želim roditi v KR porodnišnici 2.3.2009 12:25:24
|
|
|
|
Lunca1
|
Rabiš napotnico, materinsko in soje izvide. Tudi brez papirjev bi te po oje vzeli v katerikoli porodnišnici, če bi se mudilo.
|
|
|
|
RE: Iz LJ-želim roditi v KR porodnišnici 2.3.2009 12:38:48
|
|
|
|
bskrle
|
Izbira je tvoja. Sama sem 1x rodila v LJ, 2x v Kr. Rešilec pa te pelje do najbližje.
|
|
|
|
RE: Iz LJ-želim roditi v KR porodnišnici 2.3.2009 14:21:02
|
|
|
|
Pikica76
|
Mislim, da ti napiše ginekolog na napotnico, vsaj mene je proti koncu nosečnosti spraševala kam bom šla v LJ ali KR, pa sem rekla da še ne vem. Potem sem šla v KR in je bilo 10000% boljš kot v LJ. Sicer sem imela obakrat ekspresen porod, vendar je pa storitev v KR velik boljša, pa še za dojenček bolje poskrbijo vsaj meni se je zdelo. Pa prijazni za dol past.
|
|
|
|
RE: Iz LJ-želim roditi v KR porodnišnici 2.3.2009 15:16:42
|
|
|
|
*tajda*
|
Tinqa sama imam do Kranja enako kot do Ljubljane in sem rodila v Kr,sabo sem imela materinsko knjižico,ne rabiš nič drugegea ker greš lahko rodit kamorkoli v Sloveniji.No naslednjič grem zopet v Kr
|
|
|
|
RE: Iz LJ-želim roditi v KR porodnišnici 2.3.2009 15:24:59
|
|
|
|
Tinqa
|
No, ful sem vesela vaših zelo pozitivnih izkušenj. Upam, da bo tako tudi pri meni.
|
|
|
|
RE: Iz LJ-želim roditi v KR porodnišnici 2.3.2009 18:31:57
|
|
|
|
Tinqa
|
Eno morda na videz smešno vprašanje imam. Recimo, da mi doma odteče voda. Je potem še dovolj časa za dostavo do KR, glede na to, da bi tam imela vse dogovorjeno?Kako v takem primeru ravnati?Vem namreč, da mi rešilec pripada le do P LJ. Kako je to zgledalo pri vas? LP T
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?