|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Istrske vile Umag-1. maj
31.3.2010 9:00:39   
Teja29
Za 1. maj se odpravljamo tja s 3-letnikom. Zanima me kako je v vilah z ogrevanjem-a se greje s klimo v vseh prostorih, a so električni radiatorji? Tisti, ki ste bili že tam za 1. maj-a je mraz notri?
Baje, da je za goste vil na razpolago tudi notranji bazen. Zanima me, če je to velik bazen in če je zraven tudi otroški. A je še kaj na razpolago za goste vil-npr. savna, fitnes,...?
Hvala za informacije. Zdej pa samo upam, da bo lepo vreme in da bo mali zdrav, da bomo lahko šli:-)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Istrske vile Umag-1. maj
31.3.2010 9:12:30   
rija
MI smo bili v začetku oktobra in smo zraven vzeli pečko. Kolikor se spomnim, se klime ni dalo nastaviti na gretje. Radiatorjev ni.
Bazen imaš noter fajni, ni otroškega. Takrat tudi savn ni bilo. Fitnesa pa še zdaj ne.  In moje je zagrizen fitnesar, pa na dopustu še nikoli ni šel fitnesarituser posted image
Kar pri bazenu ni fajn je bilo to, da sploh ni bilo fenovuser posted image  mogoče zdaj so...in mi smo imeli srečo, da smo imeli hišico ravno poleg bazena....je pa možnost, da si kar fajn oddaljeni.....pa če ni glih lepo vreme....

Sicer pa so vile čudovite.

...vox populi...

(odgovor članu Teja29)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.3.2010 9:29:41   
Teja29
To pa skoraj ne morem verjet, da take luksuzne vile nimajo ogrevanja. Za 1. maj zna bit še kar mraz.
Ker smo vzeli hiško za 6 oseb (2 družini) bomo bolj težko ogreli tako površino...
Pa ni zraven kakšnih električnih radiatorjev, al pa kej podobnega?

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.3.2010 9:33:11   
Hope2
Če je not klima, bo tudi to grelo. Mi imamo tako klimo, ki nima ogrevalne funkcije, vendar če je v hladnem vremenu naštimana na 21/22 piha toplo in lepo ogreje prostor. Drugače pa skoraj sigurno na recepciji povprašaš in imajo kako "grelno peč" na zalogi. Zavrti telefon, pošlji mail in vprašaj. V skrajnem primeru 1 kalorifer s sabouser posted image

(odgovor članu Teja29)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.4.2010 21:16:10   
kenka
Smo bili 3 leta zapored za prvo majske in prvo leto smo vzeli s seboj tudi kalorofer, ker sem se bala da bo naša punčica zbolela ... glede na to, da so po forumih pisali, da ni gretja. spoh ni bilo panike. smo nastavili klimo na nekje 22-23C in je približno tudi toliko bilo noter. zuni je pa prvi dni pihala burja, pa ni bilo mraz. mogoče vzemite kalorifer s sebo če ste bolj mrzle sorte in ... prostora ne zavzame mnogo.
mi smo ekstremno navdušeni nad vilami in gremo vsako leto tja za prvi maj ter septembra. jih res cela slovenija zavzame. nam je pa ekstremno lepo. lani so imeli ogrevano vodo v bazenu (septembra) kar prejšnja leta ni bilo. upam, da jo bodo začeli tudi letos že aprila ogrevat.

nam je super.
če te kaj zanima sporoči.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.4.2010 13:27:08   
Teja29
Hvala za odgovore.
Ker smo bolj zmrzljivi bomo vzeli s seboj še kalorifer.
A je klima samo v dnevnem prostoru, ali tudi v spalnicah (vila za 6 oseb)?
A je v notranjem bazenu toplo ozračje? Nas vedno v bazenih mal zebe.  A pride za prvi maj gužva na bazenu? Zunanji bazeni pa verjetno še niso odprti, a ne?

Zdej rabimo pa samo še sonček in lepo vreme....

(odgovor članu kenka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?