Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Iskanje službe-odgovor??? 18.7.2005 16:11:29
|
|
|
|
lidia
|
Če je pisalo brez posredovanja, pomeni, da ne želijo posredovanja zavoda, ali rečeno enostavneje, človeka že imajo, treba je bilo pač priajvit potrebo po delavcu, kar je po naši zakonodaji pač obvezno. Lahko, da se motim, ampak mislim, da je to to.:zmeden2::zmeden2:
|
|
|
|
Iskanje službe-odgovor??? 18.7.2005 16:18:03
|
|
|
|
Tipi
|
Ja, o.k. Ampak jaz kot iskalec zaposlitve imam pravico videti razpise s posredovanjem in brez posredovanja. Ko sem prebrala odgovor sem razumela, da sploh ni bilo razpisa. Mislim, da si tega ne more privoščiti. Če me je že zavrnila potem bi napisala, da je bil izbran ustrezen kandidat.
|
|
|
|
Iskanje službe-odgovor??? 18.7.2005 16:20:41
|
|
|
|
Lunca1
|
Nenavadno je, da si sploh videla razpis, saj take razpise obesijo nekam v zadnji kot ali pod kakšne papirje.:zmeden:
|
|
|
|
Iskanje službe-odgovor??? 18.7.2005 16:26:36
|
|
|
|
metulj2
|
Moja prijateljica je prav na takšen način dobila službo. Šolo je morala razpisati delovno mesto, kjer so že imeli izbranega kandidata oz. učiteljicico, ki je učila brez diplome. Hoteli so jo obdržati, pa so dali razpis brez posredovanja zavoda. No, kolegica je ta razpis videla, se prijavila in izbrati so morali njo, kajti ona je imela ustrezno izobrazbo, prejšnja učiteljica pa ne. Tako da včasih se je dobro prjaviti tudi na takšne razpise, čeprav načeloma imajo tam že izbrane kandidate. Velikokrat so to kandidati brez ustrezne izobrazbe in če imaš izobrazbo, potem ne moreš nič izgubiti, če se prijaviš. Metuljčica:metulj:
|
|
|
|
Iskanje službe-odgovor??? 18.7.2005 21:46:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, tega si ne smejo dovoliti. Imaš pravico izvedeti, kdo je bil izbran na delovno mesto in njegovo ustreznost. Če ne ustreza, se pritoži. Če si edini kandidat s pogoji, te morajo izbrati. Če ti dostopa do podatkov ne odobrijo (vse urejaj pisno), se pritoži na delovno inšpekcijo. Zakon je na tvoji strani!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?