Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Javlja se prva, ko ni zadovoljna. Po priporocilih zadovoljnih prijateljev smo se mi nabavli. Zdajle ze 5 mesecev spi v svoji postaji. Imamo hiso, bivalni del je vse v enem oz nekako v krogu- na sredini mini stena. Prostor je precej velik. -Glih obdela cel prostor in mu zmanjka sape, tak da se vcasih ne uspe do postaje priti. Ampak velikokrat se mu kje kaj zrola in zacne brezglavo capljat nekaj minut in potem valjda ne posesa vsega. - Ja je treba najprej vse pospravit. Ce npr sesam z navadnim mi ni treba cisto vsega pospravt. celo kable ali vecje stvari, ker jih pac s sesalcem samo malo porinem. Enkrat nisem pospravla mini tanek kabelcek-antena od ipoda in zvocnika, ki je visela iz omare na tla. Sesalec je posesal 5 cm in se mi je zrolalo, zgubil spomin. - Odvisno kako pohistvo mas. itak imamo glih zgreseno. Miza nima normalnih nog, ima noge, ki so spodaj povezane s kovinsko ploskvijo (ne vem opisat). spet tam nasede. Imamo barske stolcke, ki spet imajo kovinsko ploskev in spet tam nasede. Imamo gugalnik in spet se mu pri nogah zmesa. Imamo en ful debel volnen tepih, vcasih zleze in posesa, vcasih obtici. Imamo 8 stolov za mizo in tam izgubi ogromno casa, da posesa med vsemi tistimi nogami. V glavnem, ko je moz bil sam doma, je moral stole zlozit na mizo, gugalnik dat na kavc, na noge od mize, zlozil casopis, na noge barskih stolckov dat casopis ali pa naredit ograjico, da v tsiti del ni sla. Umaknit tepih. Da je vse to naredil in potem spet vse dol zlozil, bi jaz ze zdavnaj s staromodnim posesala. Zato pravim, da je to sesalec za lene in tiste, ki sovrazijo sesat. to ni sesalec zame. ko vidim da treba posesat, moram se isto sekundo, magari metlo vzamem in obletam. no... jaz ga rabim za na vikendu kjer imamo ohistvo taksno, da se da zadeva normalno uporabljat in malo stvari, tako, da naj ne bi bil nekih tezav. Najbolj bi jo imela ker se zaradi kurjenja na drva, sporhat in pec precej zaprasi, pa drva nosimo noter ipd... pa pesek se zanese poleti... Sicer je pa ocitno multitasking vzgojni robot, ce se moza spravi v red, da vse pospravi redno :)