|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ipika pri 6 mesecih
22.5.2005 22:24:23   
metuljčica 5
Naša mala ima 6 mesecev in je vedno bolj ipična, če kaj ni po njeno, npr. ima eno igračo, hoče pa drugo, ali pa ko jo oblačim se hoče obračat in se dere, je ipična oz. histerična. Kaj pravite vi, kaj je boljše da ji to na lep način dopovem ali pa glasno da to NE SME ? Kaj je bolj učinkovito?:zmeden2:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ipika pri 6 mesecih
22.5.2005 22:58:06   
Anja167
Kaj dopovedat, a da ne sme biti ipična? :)-

Pri našem zaenkrat bolj pali, da mu stvari prepovedujem "na lep način" - ga milijonkrat odmaknem, zraven pa milijonkrat ponovim "ne sme, pusti to". Na začetku me je en dan nekaj prijelo in sem bila bolj glasna, pa ni prav nič pomagalo. Zdaj smo itak pri nas v spodnjem štuku že skoraj vse neugodne stvari odmaknili. Če gremo pa gor (k babici in dediju) in so drugi zraven, je pa malo problem, ker se jim zdi luštkan, ko šari po rožah, radiu itd., pa se zraven, ko mu jaz dopovedujem, da ne, smejijo. Kako naj potem ve, da ni dobro, da to dela? :(

(odgovor članu metuljčica 5)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ipika pri 6 mesecih
23.5.2005 6:06:58   
Lunca1
A to nas tudi še čaka?:zmeden: No ja, Pina bi trenutno rada telefonirala, pa ji telefon samo dam izven dosega. Drugače ima pa trenutno najraje zavitek papirnatih robčkov.:)-

Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
23.5.2005 7:09:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ipika pri 6 mesecih
23.5.2005 12:25:30   
viv_
Pri nas smo prvo fazo "dopovedali". So prepovedane cone v stanovanju in stvari, ki se jih ne sme prijet. Sicer se mi je zdelo, da govorim ves dan samo "ne, ne, ne..." ampak je delovalo. Premikala oz. odmikala pa nisem nič. Edino vtičnice sem za vsak slučaj zaščitila. Ostalo se je pa morala gospodična navadit, da se ne sme.

Je pa sedaj v fazi trmarjenja. Če kaj ni po njeno se vsede na tla in se ne premakne. Pa se ne sikiram - pustim jo tam, naj se kuja... prej ali slej jo mine!

Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?