|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ionizator
23.2.2005 10:34:15   
Lenny
Pravkar v službi debatiramo o IONIZATORJU. Baje naj bi bila to super zadeva, ki zelo izboljša počutje, zmanjša škodljive vplive sevanja, itd.
Zdaj me pa zanima, ali gre za kak "čurimuri" ali pa je kaj na tem.
Imate kakšne izkušnje? Baje stane ta stvar okoli 23.000,00 SIT, to ni ravno, da bi poskušal, pa ugotovil, da iz vsega skupaj nič ni.
Hvala za informacije in izkušnje in lep dan vsem :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ionizator
23.2.2005 10:44:03   
Anonimen
Ja jaz sem tudi slišala, da je ta stvar zelo dobra in že kar nekaj časa razmišljam, da bi ga nabavili, ker ne glede na to, da zračim vsaj 4x dnevno, je pri nas suh in slab zrak.... se je pa treba baje kar dosti pozanimati kakšnega kupiti, zato se tudi jaz pridružujem Lenny za kakšen dober nasvet in informacijo.

(odgovor članu Lenny)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ionizator
23.2.2005 10:49:31   
pixel
Moja tašča ga ima in je ful zadovoljna. Prej je imela vlago v stanovanju, sedaj pa je O.K. Tudi vonj po kuhanju, zatohlem, vlagi... prežene. zanj je dala cca. 40.000, ne spomnim se pa kje ga je kupila oz. katere firme je. Edina slaba stran je, da dokaj glasno brni. Ne toliko da bi motil, ampak ga slišiš.

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ionizator
23.2.2005 10:52:08   
Anja
Tisti, ki je v klimi je bolj čurimuri (kot praviš).

Za samostojnega pa še nisem slišala komentarjev ;)

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ionizator
23.2.2005 10:53:06   
maruškaD
Ravnokar sem gledala neko akcijo Imetec vlažilec ionizator zraka zdrži do 12 ur - stane cca. 5700 SIT. Ker se mi zdi to ful poceni, se sprašujem kaj je narobe? Je pa to trgovina Akvonij v Šentjurju, kjer sem že nekajkrat vidla, da imajo določene izdelke zelo ugodno.

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ionizator
23.2.2005 11:05:56   
NinKa
Midva z mojim sva tut o tem govorila, sam nisva prisla do konca.
Veva, da ga rabiva in to v naslednjih nekaj mesecih, preden zacne cvetet. Ker sva oba alergika.

Na firme se ne spoznam, ampak sva pa govorila o ceni cca. 25.000sit.

:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Ionizator
23.2.2005 12:46:31   
Zea
Mi smo kupili vlažilec zraka, ki ima tudi ionizator. Pa ne vem čisto v čem je štos? Meni se je šlo bolj zato, da je vlažen zrak.

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Ionizator
23.2.2005 16:55:13   
TaRe*
Jaz ga imam.Kupila sem ga od ene zastopnice ,ki je prodajala na domu.Pri firmi LISK iz Tržiča
Vendar,če se ne motim,sem dala za njega 35 .tisoč.Uporabljam ga veliko.Posebno takrat,ko kaj poham,pa potem celo stanovanje smrdi.Stvar sicer ni temu namenjena,vendar,kar se tiče teh ionov,lahko da pomaga,vidiš pa razultata ne.
Zato imam drugače vključenega v otroški sobi,pk potrebi ga pa dam v kuhinjo.:muca:

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Ionizator
23.2.2005 17:02:46   
NENAJANI
Mi ga tudi imamo, ampak ga uporabljamo glih tolk, kot prej ko ga nismo imeli!!!!!!!!:zmeden:

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Ionizator
23.2.2005 20:07:51   
Anonimen
Tisti, ki so v "paketu" z vlažilci, niso ionizatorji na ogljikovo nitko ampak delujejo na principu dežja oz. morja - tolčenja vode ob površino in s tem, baje, ustvarjanja ionov.
"Tazaresni" so tisti z ogljikovo nitko.
Ionizator naj bi deloval tako, da na negativne ione, ki jih oddaja, veže umazanijo v zraku (prašne delce, dlake, dim, celo bakterije in virusi ipd.). Ta umazanija zaradi spremenjenega naboja pade na tla, kjer jo lahko posesamo in tako odstranimo s svojega okolja. Ti negativni ioni pa baje hkrati koristijo zdravju.

Mi ga imamo v spalnici nad vzglavjem cca. tri leta, kakšnih večjih sprememb ne opažam, razen tega, da se okoli njega nabira ogromno prahu, torej dejansko ustvarja nekakšno čiščenje ozračja. Kakšnega posebnega vpliva na počutje in zrak nisem opazila.
Ko je bil ob steni, je steno zamazal tako hudo, da smo jo morali prebeliti!

(odgovor članu Lenny)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......