|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Internet preko Siol-a
5.5.2006 16:37:07   
Maleal
Kako ste zadovoljni tisti ki imate internet preko siol-a?Nam vsak mesec en do dva krat štekne,pol kličem na siol da prijavim motnje ker ne gre vzpostavit povezava in me tam drkuser posted image  da ga naj par krat iz elektrike izklopim in bo delal.Halo?Pol se moram že razjezit na onega na drugi strani da ima telekom neke motnje in naj tja napako javi.Pa mi je zadnič reko da bom sama stroške krila ker ga ne ubogam in izklopim računalnik.Rekla sem ni problem,a napaka je tak vaša.Se vam to tud dogaja??user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Internet preko Siol-a
5.5.2006 17:22:55   
soncece24
Siol ma avtomatsko nastavljeno,da česi cel dan na netu te enkrat dnevno disconnecta.To je iz varnostnih razlogov.Pol se moraš pa spet connectat gor.Lahko pa da maš z modemom težave in ga moraš skozi resetirat? Ne vem,jaz mam brezžični modem in čist nobenih težav.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.5.2006 17:58:29   
Anonimen
Kakšne posebne panike ni. Enkrat na dan me res izklopi, ampak bom sprejela razlago od Sončece. Poleg tega pa sem v nastavitvah naštimala takojšnjo avtomatsko povezavo oz. vzpostavitev povezave z Internetom, kadar je prekinjena. In ko me vrže ven, sem v treh sekundah nazaj. Imam Modri ADSL.

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
6.5.2006 7:36:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
6.5.2006 7:50:20   
paris
Tudi pri nas imamo siol-adsl in za enkrat ni težav! Smo iz LJ.

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.5.2006 10:15:13   
Maleal
Ja Bubabaya,pri nas tud javlja napako 768,tak da se očitno dogaja le na mariborskem koncu.user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.5.2006 15:30:37   
G in T
Napako  768 tudi meni javlja vsaj 3x na mesec, kdaj tudi večkrat. Sem tudi sama že klicala na "prijavo motenj-" so mi svetovali, da naj za par minut vse skupaj iz el. napeljave izštekam, pa se potem spet connect-at.. Včasih ta varijanta pomaga, včasih pa traja kako uro do dve, da net spet ponovno dela.

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?