|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Internet
14.3.2005 23:16:46   
Urška*
Ojla!

Sprašujem v imenu moje sestre.
Namreč, internet ji ne dela prav.Bom dala primer. Če hoče it npr. na RR, ji namesto strani RR odpre spet najdi.si, ali pa ji odpre prazno stran.

Mogoče katera ve kaj bi to lahko bilo?:zmeden:

Aja, to ji dela že par dni.

LP:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Internet
14.3.2005 23:41:01   
Anonimen
Nimam pojma, sem pa še očitno edina budna.:)-:)-:)-:)-
Vse sem dala spat, od malega do velikega, zdaj pa v miru uživam in hvalabogu, meni internet deluje.;)

:rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Urška*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Internet
14.3.2005 23:42:38   
Urška*
:)-:)-

Tudi meni hvalabogu internet deluje. Ne vem kaj bi brez njega.:)

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
15.3.2005 7:01:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urška*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Internet
15.3.2005 7:18:39   
lidia
Po mojem ima probleme program s katerim surfa, Internet Eplorer al pa Netscape, katerega pač ima. Naj preveri vse nastavitve, če ne bo druge pomoči, pa bo treba program, ki ga uporablja, na novo inštalirat.

Pa operacijski sistem ne sme bit prestar...če je explorer ful najnovejša verzija, op. sistem pa že bolj star, znajo tud bit problemi.

Naslednja možnost so virusi. V explorerju naj si nujno aktivira blockerje, da bo preprečila odpiranje raznih strani v ozadju, in da se brez njene vednosti na računalnik naložjo razne strani s sumljivimi programčki, ki znajo naredit pravo razdejanje na računalniku...ti tud npr. vohunijo kaj na netu obiskuješ in potem glede na tvoj profil dobivaš cele kupe pošte z reklamami...

Računalnik naj očisti s kakim antivirusnim programom, sej se jih da najt na netu.

Tak, več idej pa nimam.:metulj:

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Internet
15.3.2005 7:18:40   
lidia
Po mojem ima probleme program s katerim surfa, Internet Eplorer al pa Netscape, katerega pač ima. Naj preveri vse nastavitve, če ne bo druge pomoči, pa bo treba program, ki ga uporablja, na novo inštalirat.

Pa operacijski sistem ne sme bit prestar...če je explorer ful najnovejša verzija, op. sistem pa že bolj star, znajo tud bit problemi.

Naslednja možnost so virusi. V explorerju naj si nujno aktivira blockerje, da bo preprečila odpiranje raznih strani v ozadju, in da se brez njene vednosti na računalnik naložjo razne strani s sumljivimi programčki, ki znajo naredit pravo razdejanje na računalniku...ti tud npr. vohunijo kaj na netu obiskuješ in potem glede na tvoj profil dobivaš cele kupe pošte z reklamami...

Računalnik naj očisti s kakim antivirusnim programom, sej se jih da najt na netu.

Tak, več idej pa nimam.:metulj:

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Internet
15.3.2005 8:26:25   
Urška*
:bravo: Hvala punce. Upam da je nekaj od tega!

lp:)

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Internet
15.3.2005 8:47:56   
baguSka
Virus in nej uporabla raj Mozzilo!

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?