Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Internet+TV-preko koga? 25.10.2012 14:37:03
|
|
|
|
tajtaja
|
Sedaj imamo TRIO Siol paket (še eno dodatno telefonsko) in razmišljam, da bi se stacionarnega telefona rešili, ker imamo pri hiši pet mobilcev (zaenkrat ), kar je čisto dovolj za plačevat. Ne vem pa kakšen paket bi naj vzela, da bi seveda bilo čimbolj ugodno in bi pokrivalo internet in TV (mogoče bo celo kaj hitrejši inter. ). Sedaj plačujem za ta šmorn cca 50€, kar se mi zdi absolutno preveč. Mož sicer pravi, da sem preveč varčevalno naravnana, ampak mene jezi, če mečem denar skoz okno!!! No, da čujem, preko koga ste ve priklopljene ?
|
|
RE: Internet+TV-preko koga? 25.10.2012 14:44:57
|
|
|
|
m_o_i
|
fiksni telefon-kaj je ze to!? TV je telemach(tanarbolj osnovni paket), internet je t2-jev
|
|
RE: Internet+TV-preko koga? 25.10.2012 14:47:20
|
|
|
|
tajtaja
|
Od vsega me najbolj zanima znesek na položnici , zato prosim, da ta pomemben podatek nujno zapišete .
|
|
RE: Internet+TV-preko koga? 25.10.2012 15:00:48
|
|
|
|
Jantar
|
Internet in TV imamo preko kabelske(LJ-blok) in sicer je internet posrednik Amis in plačujemo 22€/mesec s tem,da imamo v paketu tudi stacionarni telefon in klice na stacionarne številke zastonj.
|
|
|
|
RE: Internet+TV-preko koga? 25.10.2012 15:51:55
|
|
|
|
enea
|
problem je če imaš telekomovo optiko, boš plačevala isto čeprav je x- paket cenejši od siola,.. pačaš še tisti priklop na telekom,.. in si cenovno glih tam,.. jaz sem hotela it na T2, na siolovo optiko, ja saj je bil cenejši, pa sem potem izračunala da sem glih tam,.. kar sedaj plačujem 3 € več za neomejene klice, bi tam plačevala priklop,..
|
|
|
|
RE: Internet+TV-preko koga? 25.10.2012 16:08:46
|
|
|
|
kokosh
|
t2 paket T4 - stacionarni in mobilni telefon, internet 20/4 in najbolj osnoven TV paket (ne gledava veliko), mesecno 33 eur.
|
|
|
|
RE: Internet+TV-preko koga? 25.10.2012 19:45:16
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kokosh t2 paket T4 - stacionarni in mobilni telefon, internet 20/4 in najbolj osnoven TV paket (ne gledava veliko), mesecno 33 eur. Jaz imam zraven še programsko shemo L (ni da ni programov, brez kakih še posebnih paketov), mesečno 40-42€ (evro gor/dol, odvisno, koliko telefoniram s stacionarcem).
|
|
RE: Internet+TV-preko koga? 26.10.2012 8:15:43
|
|
|
|
gsatalema
|
IZVIRNO SPOROČILO: kokosh t2 paket T4 - stacionarni in mobilni telefon, internet 20/4 in najbolj osnoven TV paket (ne gledava veliko), mesecno 33 eur. Jaz imam zraven še programsko shemo L (ni da ni programov, brez kakih še posebnih paketov), mesečno 40-42€ (evro gor/dol, odvisno, koliko telefoniram s stacionarcem). _____________________________ Podpis, pri nas enako
|
|
|
|
RE: Internet+TV-preko koga? 26.10.2012 8:31:17
|
|
|
|
zaspancek1
|
T2 TV (shema L), internet in dva mobitela - mesečno ene 47 EUR (odvisno od telefonije)
|
|
|
|
RE: Internet+TV-preko koga? 26.10.2012 8:44:36
|
|
|
|
sončnica24
|
Mi imamo zdaj en mesec t2. shemo L - čez 200 programov, internet 10/10-za nas čisto dovolj gre vse tekoče, pa stacionarni telefon je zraven, ker smo dobili stanovanje od tašče, pa je rekla naj telefon ostane - pa konec koncev se s svojo mamo lahko zastonj pogovarjam ker imajo doma tudi t2. Zadovoljni bili že prej pri nas in sedaj tudi. Cena mislim da bo okr. 43€.
< Sporočilo je popravil sončnica24 -- 26.10.2012 8:45:11 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?