Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: naki to da si prijatelj je v redu, samo vrstni red ni ne bom posploševala, lahko ti pa povem, kaj si jaz od deda želim, če sploh še kaj. tako, iskreno, prvo ga vidim kot "male", alfa mužjaka", močnešjega od mene (pa ne fizično), oz. upam da bo takšen. po sexualnem preizkusu, sledi ostalo. ugotavljanje IQ-ja, etc. also, ko opravi teste, in nekaj cajta to traja, se lahko potem preide v fazo prijateljstva. takrat je to POMEBNO. da se, pač, stvar razvija, napreduje. znači, začetek, oz. pristop kulturen, s stilom; potem jo dobro naprašičiš, pol pa lahko prijateljujeta do neskončnosti. beri knjige od dr Johna Grey, mislim da mu je tak' ime; zelo resnično in uporabno,sam' je treba ful trenirat' srečno! -------------------- Zanimiv vrstni red, Naki! Ampak ali to drugo pomeni, da je **** ona ali on prasec ?! Ali da je druga beseda za sex, prašičenje ?! Drugače pa ne verjamem v prijateljstvo med moškim in žensko ! Vedno je prisotna neka energija (na eni ali drugi strani ), ki jo recimo, ne občutim, ko sem na čveku s prijateljico .. P.S.: Sem mislila po naslovu, da bo bolj zabavna vsebina ...