|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Inseminacija!!!!!!!
6.1.2005 18:51:07   
Sulfinija
Pozdravljene punce!!!!!!

Prosila bi vas za pomoč in mnenje.Mesce marca me čaka inseminacija.Želim,da se mi vse javite ki ste ta postopek dakle skoz.Zanima me predvsem kako poteka in ali moraš niti kaj v bolniški,ko ti to naredijo in predvsem zakaj je pri tem tako malo uspeha?
Vprašala bi vas udi kako ste prenesle poraz,ko ste ponovno dobile :hudicek: in ni uspel poiskus?Kolikokrat pa ste ble in predvsem me še zanima za koliko časa jo lahko ponovijo,če prvič ne rata in po kolikem poidskusu je vam uspelo z ineseminacijo?

LP vsm skupaj in čakam zelo veliko odgovor!!!!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Inseminacija!!!!!!!
6.1.2005 19:19:58   
ameli
Halo Mojca
Jaz grem v februarju tretjič na IUI. Postopek je popolnoma neboleč in enostaven. Pridno papcaš klomifem in vmes hodiš na ultrazvok (3-4 krat), ko ugotovijo, da so folikli zreli (ovulacija) si daš stop injekcijo. Potem greš čez 36 ur na inseminacijo. Mož da zjutraj S, ti pa imaš potem okrog 12-ih postopek. S posebnim katetrom ti vbrizgajo S. Malo počivaš (10 min).
Ne rabiš nobene bolniške. Malo je edino nerodno, ker moraš tolikokrat na ultrazvok. Jaz koristim ure, ko pa imam IUI si vzamem dopust.
Ko pa dobim :hudicek: sem pa seveda razočarana:((. Tokrat je 3 in kot mi je napisala Darja gre v tretje rado!
Držim pesti zate:pujs:.
ameli

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Inseminacija!!!!!!!
7.1.2005 11:22:07   
Darja*
Oj!

Tudi jaz sem že bila na inseminaciji, postopka ti ne bom opisovala, ker ti ga je ameli zelo dobro opisala.
lahko pa ti rečem le eno,......ne pričakuj preveč,....da ne boš potem preveč razočarana. Ne rečem, da ti ne bo uspelo, morda boš prav ti tista srečnica, ko ji bo uspelo in želim ti da je tako :pujs::pujs:, ampak jaz sem bila zelo razočarana, ko sem po prvi inseminaciji dobila M:hudicek:.
Procenti so zelo mali, le 10% možnosti. In na tem forumu se ni našla nobena punca, ki bi po tem postopku zanosila.

Držim pest, tako zate kot za ameli.
:pujs::pujs::pujs::pujs::pujs:
za vaju.

Darja

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

nosečniški čep
pika001

Koliko časa po odluščenju čepa si rodila?

isti dan (57%)

naslednji dan (16%)

v 3 dneh (12%)

v do 1 tednu (6%)

v 1-2 tednih (4%)

po 2 tednih (5%)

Število vseh glasov: 252

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!