Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Injekcije proti strjevanju krvi 25.1.2006 19:54:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, jaz sem prve tri dni dobivala heparin, ker sem rodila s carskim rezom. Dali pa so mi ga z navadno injekcijo intramuskolarno. Potem so mi ga dali še za domov, ker sem 4. dan že šla iz bolnice, vendar si ga nisem več vbrizgala, ker sem bila na nogah cel dan. Dozirajo ga namreč takrat, kadar ležiš oz. se zelo malo giblješ.
|
|
|
|
RE: Injekcije proti strjevanju krvi 26.1.2006 1:33:37
|
|
|
|
KODA
|
Jaz sem dobivala Fragmin,ali kako se že temu reče,direktno v trebuh,do odhoda iz porodnišnice.
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiNajlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Navezanost otroka na mamoPrimarni skrbnik otroka, navadno mati, zanj skrbi celostno. Najprej z zadovoljevanjem primarnih bioloških potreb, kot st...
Zadnje s foruma
Ime za fantkaJAPEKatero se vam zdi lepše ime?Job (
25%)

Julij (
49%)

Jalen (
26%)
Število vseh glasov: 182Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!