|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Indukcijski kuhalnik
11.9.2006 12:23:29   
sonce21
V najnovejšem Merkurjevem katalogu sem zasledila indukcijski kuhalnik, ki vključno z vokom stane 10.000 sit. A ima katera taki kuhalnik doma, kako se obnese? Sem slišala, da takšni indukcijski kuhalnik, oz. indukcijski štedilnik z kombinacijo AMC posode privarčuje blazno dosti elektrike!
Kaj na splošno menite o indukcijskih štedilnikih?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Indukcijski kuhalnik
11.9.2006 13:00:02   
TONČI.
user posted image Kolikor jaz vem lahko na induk. plošči kuhaš le s posodo, na katero se spodaj prime magnet. AMC posoda to nima.

(odgovor članu sonce21)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.9.2006 13:18:28   
sonce21
To pa nisem vedela. Ampa vok, ki ga podarjajo gratis, k indukcijskemu kuhalniku sigurno ni magneten, tako da .....????

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.9.2006 13:51:07   
TONČI.
Mogoče pa je. Vse stare posode ( tiste ki so jih uporabvljali včasih) so magnetne. Pojdi v trgovino z majhnim magnetkom in probaj na posodi.

(odgovor članu sonce21)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.9.2006 14:01:49   
Rok_LM

IZVIRNO SPOROČILO: TONČI.

Mogoče pa je. Vse stare posode ( tiste ki so jih uporabvljali včasih) so magnetne. Pojdi v trgovino z majhnim magnetkom in probaj na posodi.

Posoda ni magnetna ampak kovinska.

Pri indukcijskih štedilnikih je fora v tem da se preko posode na štedilniku zapira magnetno polje in ti tako greje. Zato so ti štedilniki hitrejši. Pogoj je da je posoda kovinska. Dobra stran tega štedilnika je da ti greje samo tisti del, ki je pokrit s posodo okolice pa ne.

Problem nastane pri teflonski posodi, ker je teflon plastika in se magnetno polje ne zapre, zato te posode ne moreš uporabljati na indukcijskem štedilniku.

Svetujem ti da kupiš kombiniran štedilnik (dve indukcijski in dve navadni plošči).

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.9.2006 14:20:05   
KIRA
pred časom sem jaz tud spraševala za indukcijo in sem direkt za tako ploščo inposodo. edini razlog, da ješe nisem nabavila je ta, da smo plonk. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bipa tud jest kupila mešano ploščo, če že. pri taboljših proizvajalcih posode pa ti itak piše, če so primerne zaindukcijske kuhalnike.

(odgovor članu Rok_LM)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.9.2006 22:26:18   
eya
Za indukcijsko ploščo pridejo v poštev tudi navadna emajlirana posoda, recimo od Ema iz Celja, tako da kar se stroška glede posode tiče-ta ni nujno velik.

Je pa indukcijska plošča zelo fajn, sploh če jo primerjam z navadno steklokeramično...greje samo tam, kjer je posoda, fuuul je hitrejša, nič je ni treba drgnit, ker se nič ne pripali,...

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.