Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Indukcijska in Tefal ponve 5.11.2008 20:24:22
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Mislim, da ne. Jaz imam kombinacijo indukcijske in SILIT posode, pa sem zadovoljna. Ponev za palačinke in za jajca, ter vok pa imam od Fisslerja, pa je super in ne menjam za nič. Seveda pa je ta posoda dosti kvalitetnejša in dražja od Tefala (ki za moje pojme ni vreden počenega groška, pa dobro...)
|
|
|
|
RE: Indukcijska in Tefal ponve 5.11.2008 20:36:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Dvomim, daprimejo, lahko pa ti posodim magnetke, jih imam precej na voljo . Poglej na spodnjo stran posod. Če je gor napisano IN ali je narisana tuljava (kot vzmet), potem so primerne za indukcijo, sicer ne.
|
|
|
|
RE: Indukcijska in Tefal ponve 5.11.2008 20:41:34
|
|
|
|
melanija
|
Jaz imam tudi par ponev od Tefala samo na indukcijo na žalost ne primejo.
|
|
|
|
RE: Indukcijska in Tefal ponve 5.11.2008 21:47:50
|
|
|
|
Eca
|
Ne, tiste iz Špara na točke definitivno ne delujejo. Delujejo pa od wmf-ja ponve, kupljene v Šparu na točke. Tefal ima samo 2 liniji oz. seriji posod, ki so za indukcijo, tako, da če želiš ravno tefalove boš morala po nove. Kot so že predhodnice napisale, je Tefal bolj podn, raje kupi kakšno vredu ponvo, pač malo dražjo, pa boš imela mir za vse večne čase . Lp, Eca
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.