Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Individualna in partnerska terapija 8.10.2007 16:22:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene pa zanima, če je katera/i že obiskoval/a kakšno izmed zgoraj omenjenih terapij pri psihiatru? Kako je bilo? Rezultati? Se je stanje res izboljšalo, ali se je izboljšalo samo za tisti kratek trenutek, ali še traja? Če ste to obiskovali, pri kom ste bili? Pa ne sprašujem samo za zakonske težave, ampak tudi na splošno, za kakšne depresije, fobije in podobne zadeve. Ali res zelo oz. najbolj pomaga, da razpravljaš o tem v skupini, z ljudmi, ki imajo podobne težave?
|
|
|
|
RE: Individualna in partnerska terapija 8.10.2007 19:30:29
|
|
|
|
smrka
|
Najina znanca sta hodila, pa sta se na koncu locila. Ce ni vec ljubezni med zakoncema noben psihiater niti terapevt nebo resil zveze.
|
|
|
|
RE: Individualna in partnerska terapija 8.10.2007 20:55:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz obiskujem psihiatrinjo zaradi depresije. Individualno. Enkrat tedensko imam terapije, sem pa tudi na zdravilih. Meni zelo pomaga. Pred leti sem hodila tudi v skupino, pa mi ni odgovarjalo, ker ni bila čisto zaprta. To, kaj komu odgovarja, je itak različno od človeka do človeka.
|
|
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?