LittleSun
|
Meni se zdi, da so te igre v angleščini, ki so organizirane v vrtcu čisto dovolj, da se otrok spozna s tujim jezikom, seveda ne pričakujem da bo tekoče govoril, gre bolj za spoznavanje, raznolikost, kot je napisala mateyka. Stvar je v tem, da me taščica gnjavi s to angleščino menda odkar se je rodil, da naj se doma pogovarjamo angleško, da so se eni njihovi sosedi enkrat na teden in sedaj otrok govori angleško v šoli in nima problemov, da naj ga damo v tečaj, v glavnem tečnari. V vrtcu imamo organizirano angleščino enkrat na teden (igra, glasba,...) in sem ga imela namen vpisat, vendar pa ker še ne vem kako bo časovno, sem ko me je gospa tašča vprašala (1000ič) če ga bomo dali letos k angleščini, rekla, da pač ne vem ob kaki uri bo in da ko zvem se bomo odločili. Čez par ur pride na dan z idejo, da ima ona eno punco, ki bi bila pripravljena imeti enkrat na teden individualno s tamalim angleščino, da bi se onadva igrala. In sem takoj rekla, da ne, da hvala, vendar se mi zdi še ful prehitro in da nebi rada forsirala, že tako ima neke aktivnosti...da mogoče drugo leto ali še kakšno leto kasneje. Ko sem pa to potem doma predstavila dragemu, pa je rekel, da bi vseeno poskusili, pa naj gre, če mu bo zanimivo in sedaj res ne vem. Moje mnenje je še vedno, da je še prehitro in časa bo še ogromno za takšne in drugačne tečaje, pa tudi skupinsko je za otroka veliko bolj zanimivo, pa tut tak otrok je, ki je veliko raje v družbi, kot ena na ena.
|