Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Indijanski ples za priklic dežja 15.7.2010 17:21:41
|
|
|
|
Felicita
|
jest sicer ne, ma me zanima kje so vse silne vročinske nevihte k jih skoz napovedujejo... tut s točo bi bla čist zadovoljna, sam da neki z neba leti!
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Indijanski ples za priklic dežja 15.7.2010 17:21:58
|
|
|
|
Zamima
|
ne samo skuhana, čist si obupana
|
|
RE: Indijanski ples za priklic dežja 15.7.2010 17:23:40
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima ne samo skuhana, čist si obupana In to tako zelo, da če do 18ih ne zagledam vsaj enega oblaka, grem v City park, v Interspar, na oddelek z mlečnimi izdelki, kjer je hladno kot sto mater.
|
|
|
|
RE: Indijanski ples za priklic dežja 15.7.2010 17:25:29
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Ples ne, pesmica je pa una - Kili, kili, kili jakazaka jokoama bum bum bum... :P
|
|
RE: Indijanski ples za priklic dežja 15.7.2010 17:27:03
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
ne ne....jst uzivam! pa saj je poletjeeeeeee!!!!!!!! energije mam tolko, da bom bajto okol obrnila vsak cas
|
|
RE: Indijanski ples za priklic dežja 15.7.2010 17:34:01
|
|
|
|
mateyka
|
mogoče bo tale delal? je kr divji za slišat
|
|
|
|
RE: Indijanski ples za priklic dežja 15.7.2010 17:34:25
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Zamima ne samo skuhana, čist si obupana In to tako zelo, da če do 18ih ne zagledam vsaj enega oblaka, grem v City park, v Interspar, na oddelek z mlečnimi izdelki, kjer je hladno kot sto mater. jest sm se zanč usidrala v leclercu med hladilniki... bolš k kerakoli klima
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Indijanski ples za priklic dežja 15.7.2010 17:36:09
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
ČAKTE!!!!!!! NEHITE PET!!!!!!!! počakte še pol ure, da se mi šesti stroj cunj posuši!!!!! sem dala prat pouštre, pa jih zvecer rabimo
|
|
RE: Indijanski ples za priklic dežja 15.7.2010 17:53:03
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ni dežja. Grem v Intersparov hladilnik. Se tipkamo.
|
|
|
|
RE: Indijanski ples za priklic dežja 15.7.2010 17:55:54
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
hvala!
|
|
RE: Indijanski ples za priklic dežja 15.7.2010 20:41:13
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* ČAKTE!!!!!!! NEHITE PET!!!!!!!! počakte še pol ure, da se mi šesti stroj cunj posuši!!!!! sem dala prat pouštre, pa jih zvecer rabimo Miška , pazi da med plesom in petjem ne stopiš na pekec ali .... bog ne daj .... drekec !!! sori , sem mogu !!!!
|
|
|
|
RE: Indijanski ples za priklic dežja 15.7.2010 20:44:12
|
|
|
|
Kerensa*
|
Verjetno se je tisti varnostnik, ki je buljil v Sparove nadzorne kamere, danes pošteno narežal, ko me je videl, kako imam glavo med pudingi.
|
|
|
|
RE: Indijanski ples za priklic dežja 15.7.2010 20:47:25
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* ČAKTE!!!!!!! NEHITE PET!!!!!!!! počakte še pol ure, da se mi šesti stroj cunj posuši!!!!! sem dala prat pouštre, pa jih zvecer rabimo Miška , pazi da med plesom in petjem ne stopiš na pekec ali .... bog ne daj .... drekec !!! sori , sem mogu !!!! ej, jih ni! kot sem zgoraj napisala, je vse tipi topi clean, preprano, sveze, diseče!
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?