Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Indijanska vas-Terme čatež 14.7.2009 8:29:48
|
|
|
|
honey
|
Mi še nismo bili v indijanski vasi, ampak smo bili zadnjič en vikend v Čateških in smo si jo ogledali - od zunaj oz. smo se sprehodili skozi. Videti je prav luštno, sicer pa ne vem, kako je v šotorih. Ampak po moje da je veliko prostora, saj so to ogromni šotori. V vsakem šotoru, ki je bil zaseden, pa je bil spredaj voziček, tako da očitno je primerno tudi za majhne otroke. Mislim pa, da če ste šli z otroci do sedaj vedno v hotel, bo to mačji kašelj . Hočem reči, da bo bolj sproščeno vse skupaj, da ne bo pomote. Mi smo lansko leto prvič kampirali s šotorom, ko je bil naš star 3 leta. In je bilo super - njemu se je to zdelo "uau ful dobr". Pa smo imeli grozno izkušnjo, saj smo preživeli tisti vihar v Podčetrtku. No, letos smo imeli v Čateških vsaj vreme tako, kot je treba. Tako da mislim, da bi bilo večji punčki to res dobra avantura, za malo je pa tudi najbrž vseeno, kje je - ali v hotelu ali v šotoru. Postelja je postelja - vsaj pri našem je tako.
|
|
RE: Indijanska vas-Terme čatež 16.7.2009 13:10:10
|
|
|
|
Lolek in Bolek
|
Tudi mi smo si jo morali ogledati, takoj ko so jo postavili. Perfektno je bilo videti. Ampak smo bili kar v hišici vizavi te vasi. Mislim, da nimate v primeru lepega vremena nič sfaliti....
|
|
|
|
RE: Indijanska vas-Terme čatež 16.7.2009 13:40:39
|
|
|
|
glen
|
hvala za odgovore,zdaj je treba samo še preverit če majo frej ko mamo mi dopust. lp
|
|
|
|
RE: Indijanska vas-Terme čatež 17.7.2009 20:07:41
|
|
|
|
TaRe*
|
mi pa postanemo indijanci v nedeljo Komaj že čakamo. Naš očka je povprašal eno družinico,ki se je prejšnji teden vrnila in so bli fuuull navdušeni. Svetovali so nam samo,da vzamemo kakšno svetilko za pred šotor,ker so luči malo bolj oddaljene,drugače pa je blo vse super. No,vam sporočim drug teden kako in kaj. Samo za vreme mormo držat pesti.
|
|
RE: Indijanska vas-Terme čatež 17.7.2009 21:43:53
|
|
|
|
glen
|
TaRe držim petke za lepo vreme in vam pošiljam velik koš sončka,pa sporoči kako je bilo
|
|
|
|
RE: Indijanska vas-Terme čatež 24.7.2009 20:37:43
|
|
|
|
TaRe*
|
no,mi smo nazaj... kaj naj rečem? Če bi tole pisala v nedeljo ali ponedeljek,bi mela marsikaj za napisat,ker sem bla še ful jezna,dans pa nisem več tko,no. V glavnem bili smo razočarani nad indijansko vasjo,da je kaj.Mogoče smo preveč pričakovali,mogoče smo scrkljani,ampak če nekaj plačam,pol hočem obljubljeno in plačano tudi dobiti,dol pa ravno ni bilo tako,kot obljubljajo. Nismo imeli pribora,nepospravljen šotor smo dobili,nobene sence v vasici(bo,čez par let,bo)...hladilnik tako majhen,da not tudi litrskega mleka ne moraš dat,kaj šele kakega soka.... No,takole,če bi nameravali sami kuhat,pol bi popokali že prvi dan,tako pa smo v bistvu v šotoru samo spali,pa fruštkali,potem pa smo se zorganizirali tako,da smo preživeli čisto lep dopust.
|
|
RE: Indijanska vas-Terme čatež 28.7.2009 10:43:25
|
|
|
|
Lolek in Bolek
|
sej v tem je čar, preživljanja dopustov; da se zorganiziraš po svoji meri
|
|
|
|
RE: Indijanska vas-Terme čatež 30.7.2009 10:07:20
|
|
|
|
pikapaka
|
Mene pa zanima kako je s karto na kopališče, a ti velja dva dni oz. najmanj 24 ur ali kako. En danprideš popoldne, prespiš, a je potem v ceno vključeno tudi kopanje za naslednji dan, vsaj dopoldne?
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?