Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Incredimail - brisanje mailov 9.7.2006 21:49:50
|
|
|
|
BlankaT
|
Ja, kako to misliš, da jih moreš brisati na original mailu? Jaz, ko ga izbrišem, mi ga vrže v "koš" nato pa ga tam s časoma zbrišem, še enkrat.
|
|
RE: Incredimail - brisanje mailov 10.7.2006 15:08:36
|
|
|
|
Nixxon
|
Če jaz prav razumem je Incredimail poštni program, podoben Outlooku ali Thunderbirdu. Na original mailu pa ti misliš mail ki ga vidiš, če dostopaš do pošte preko spletne strani (www.email.si, www.gmail.com, www.hotmail.com)? Ne vem postopka, na žalost, ampak daj najprej to razloži. LP
|
|
|
|
RE: Incredimail - brisanje mailov 11.7.2006 18:33:12
|
|
|
|
bamby
|
Tako kot ste že ugotovili, imam odprt mail na hotmailu, tam pa si moram posebej brisat maile. Na prejšnjem računalniku, ko sem si na incredimailu brisala maile, mi je brisalo tudi na hotmailu (avtomatsko), sedaj pa tega nikakor ne morem urediti. Včasih nastane problem, ker nisem zadosti pazljiva, potem imam pa hotmail že prepoln, pa ne dobim mailov. Imate kaj izkušenj s tem? Kako naj si to uredim?
|
|
|
|
RE: Incredimail - brisanje mailov 12.7.2006 23:30:55
|
|
|
|
sloncica
|
Jaz mam sicer gmail prek incredimaila speljan, pa sem si na strani od gmaila to uredila. Nekje pod nastavitvami, opcijami. Ne vem pa kako to gre na hotmailu, sem na hitro preletela zdaj, pa nisem nasla! Upam, da ti uspe (probas pa lahko tud pri nastavitvah accounta prav v incredimailu). Lp
|
|
|
|
RE: Incredimail - brisanje mailov 17.7.2006 18:37:00
|
|
|
|
bamby
|
Hvala lepa za namig! Res sem našla rešitev v accounts-properties-advanced-in potem pustila samo spodnji okvirček obkljukan. To sem napisala, če morda komu pomagalo, če bo imel isti problem kot jaz. Jaz sem ga uspešno odpravila.
|
|
|
|
RE: Incredimail - brisanje mailov 18.7.2006 15:46:08
|
|
|
|
KIRA
|
jaz imam odkljukano opcijo, da mi mail zbriše dokončno iz nabiralnika, ko ga zbrišem iz koša. maš to vklkopljeno?
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.