|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Incredimail - brisanje mailov
9.7.2006 9:00:17   
bamby
Prosim za pomoč tiste, ki ga uporabljate. Imam namreč problem, da ko na incredimailu brišem maile, jih moram na orig. mailu brisat posebej. Torej mi jih ne briše istočasno. Mi morda zna kdo svetovat, kaj naj naštelam, da bo stvar funkcionirala. Na prejšnjem PC-ju mi je stvar delovala, ko sem si ga na novega inštalirala, pa ne deluje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Incredimail - brisanje mailov
9.7.2006 21:49:50   
BlankaT
Ja, kako to misliš, da jih moreš brisati  na original mailu? Jaz, ko ga izbrišem, mi ga vrže v "koš" nato pa ga tam s časoma zbrišem, še enkrat.

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.7.2006 15:08:36   
Nixxon
Če jaz prav razumem je Incredimail poštni program, podoben Outlooku ali Thunderbirdu.

Na original mailu pa ti misliš mail ki ga vidiš, če dostopaš do pošte preko spletne strani (www.email.si, www.gmail.com, www.hotmail.com)?

Ne vem postopka, na žalost, ampak daj najprej to razloži.

LP

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.7.2006 18:33:12   
bamby
Tako kot ste že ugotovili, imam odprt mail na hotmailu, tam pa si moram posebej brisat maile. Na prejšnjem računalniku, ko sem si na incredimailu brisala maile, mi je brisalo tudi na hotmailu (avtomatsko), sedaj pa tega nikakor ne morem urediti. Včasih nastane problem, ker nisem zadosti pazljiva, potem imam pa hotmail že prepoln, pa ne dobim mailov. Imate kaj izkušenj s tem? Kako naj si to uredim?

(odgovor članu Nixxon)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.7.2006 23:30:55   
sloncica
Jaz mam sicer gmail prek incredimaila speljan, pa sem si na strani od gmaila to uredila. Nekje pod nastavitvami, opcijami. Ne vem pa kako to gre na hotmailu, sem na hitro preletela zdaj, pa nisem nasla! Upam, da ti uspe (probas pa lahko tud pri nastavitvah accounta prav v incredimailu). Lp

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.7.2006 18:37:00   
bamby
Hvala lepa za namig! Res sem našla rešitev v accounts-properties-advanced-in potem pustila samo spodnji okvirček obkljukan. To sem napisala, če morda komu pomagalo, če bo imel isti problem kot jaz. Jaz sem ga uspešno odpravila.

(odgovor članu sloncica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.7.2006 15:46:08   
KIRA
jaz imam odkljukano opcijo, da mi mail zbriše dokončno iz nabiralnika, ko ga zbrišem iz koša. maš to vklkopljeno?

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.7.2006 13:11:41   
bamby
Kira, kot sem že zgoraj napisala imam tisti spodnji okvirček obkljukan, drugih ne. To informacijo sem dobila potem od sestre, ki ima ravno tako incredimail, zato sem še toliko bolj prepričana v pravilno delovanje brisanja mailov. Se pa maili avtomatsko brišejo na serverju, ko se naložijo na incredimail. To pomeni, če maile bereš iz original maila (hotmail...) iz drugega računalnika, sploh ni problema, razen tistih, ki jih imaš že na incredimalu.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.