Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
In sem spet v preljubi Sloveniji... 9.11.2004 13:48:43
|
|
|
|
Tina31
|
Ojla, bejbe, evo mene! Kaj se to dogaja, ko mene ni, pa vse narobe...Mislim na tale drekec ki je nastal glede Pike in Pie! Obe mata da se vrneta na forum, ker brez njiju ne gre na RR-ju!!!! Jest mislim, da je bila vseen vse skup sam ena velika pomota in da ni noben nič hudega hotel... Torej, prišla sem nazaj domov po 14-dnevnih počitnicah.Bila sem v Stuttgartu pri enih prijateljih na obisku.Sem se mela fino, smo šli tut v Legoland, jest pa na tiste vlakce-se nisem mogla zaustavt.In moja pikica je vse to srečno prestala. Zdej sem noseča - danes točno 6 tednov.Še vedno nism mela prvega pregleda-ga imam 22.11. V petek imam pa izpit na faksu, tako, da je pri meni zadnje čase kar pestro. Tasi71!!!! Si noseča ali ne??? Iskrene čestitke Lani, Mojca 9000- grozno, vem kaj si prestala.Od zdaj naprej se zanesi samo na CB, ok?? Želim ti čimprejšnjo pikico. Aja, Nežka, kako kaj tvoje posteljne vragolije, v tem cajtu sta itak pogruntala kaj novega s tvojim... Pište kej in bodite v cvetju!!! Je še kaka nova nosečka??? Naj mi ne zameri, če sem spregledala.Res ste ogromno naklaftrale v tem času in nisem pregledala vseh mailov..
|
|
|
|
In sem spet v preljubi Sloveniji... 9.11.2004 14:07:35
|
|
|
|
saba
|
dobrodošla tina30 kako lepo, na počitnicah dva tedna, jaz bi tudi šla, pa tukaj čepim v službo..no vsaj sonček je posijal..... berem da si se imela super....no in srečno tebi, atiju in pikici, ki jo nosiš pod srcem:love::love::love::love:
|
|
|
|
In sem spet v preljubi Sloveniji... 9.11.2004 14:58:35
|
|
|
|
anadejka
|
Heeeeey Tina,wellcome back!!!! Sej se mi je zdel da neki manjka.Jap zdej mi je pa vse jasn:)-.
|
|
|
|
In sem spet v preljubi Sloveniji... 9.11.2004 15:40:08
|
|
|
|
tinkamiška
|
Ja, Tina30, da si se mela tak fajn? Ja super! A ti ni še nič slabo? Bom držala pesti za tvoj izpit, pa sej ti bo sigurno šlo!!! Ja, tud meni je hudo, da se dogajajo take stvari zdej na tem forumu, sem žalostna...upam, da se bo vse skupaj umirilo in da bo spet tako kot prej, no vsaj približno tako. Pa upam, da bosta Pika in Pija ostali. Pozdravček, Tinka
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?